Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: koncertbeszámoló, George Ezra, Rae Morris, Akvárium klub

George Ezra fél év elteltével visszatért Budapestre. Ezúttal nem vonattal érkezett hozzánk rajongói társaságában, ugyanakkor rengeteg külföldit vonzott az Akvárium klubba. És aki eljött, bizony nem bánhatta meg: Ezra már nem is szólóelőadóként, hanem saját zenekarral állt színpadra, ráadásul magával hozta az idei év másik izgalmas befutóját, a 23 éves angol énekesnőt, Rae Morrist is.


Gyertek a klubba – indul a Petőfi Backstage!

Címkék: Petőfi Backstage, klub, Akvárium Klub

Szeretnénk, ha minél többen beférnétek a szerkesztőségünkbe, de ez a lehetőség azért korlátos. Úgy döntöttünk ezért, hogy inkább mi megyünk el hozzátok! Október 9-étől házhoz visszük a Petőfi Rádiót: az Akvárium Klubban induló csütörtöki klubsorozatunkban élő Kultúrfitnesz-beszélgetéseket tartunk, nagyon zenészeink helyben mutatják be kedvenc dalaikat, majd DJ Izil segítségével hatalmas petőfis bulival zárjuk az estét!

A Petőfi Rádió Backstage első, október 9-i találkozóján Lovasi András hozza magával kedvenc dalait, az ő Személyes Ügyét hallgathatjátok élőben, Horváth Gergely pedig a Kultúrfitnesz Szabad Egyetem rendszeres előadóját, Tari Annamáriát látja vendégül, aki ezúttal a szuperegós szerelemről fog mesélni „Szeretem magam veled” címmel. Mindezt rögzítjük is, így a beszélgetéseket a rákövetkező héten szerkesztett formában meg is hallgathatjátok a rádióban. DJ Izil pedig ritka kísérletre vállalkozik a Backstage esteken: a hajnalig tartó programban klubos válogatásban szólaltatja meg a Petőfi Rádióban hallható legjobb dalokat!

Október 9-én induló sorozatunk ezután majdnem minden csütörtökön jelentkezik. Igaz, a legközelebbi alkalomra október 23-áig kell várni, ám akkor Kama és Sena lesznek a vendégeink, akikkelMagyarság feketén-fehéren” címmel beszélget Horváth Gergely, a Személyes Ügy felvételére pedig Fluor Tomi hozza magával a kedvenc trackjeit.

A belépés ingyenes – ha szeretnétek találkozni velünk és nagyon zenészeinkkel, vagy kedvenc petőfis dalválogatásotokra bulizni, gyertek velünk klubozni, jó lesz!



Hozzászólnál? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram