Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alvin és a Supernem meg egy klip

Címkék: koncertajánló, Alvin és a Mókusok, Supernem

Mindent felforgató közös turnéra indul két klub- és fesztiválkedvenc zenekar, az Alvin és a Mókusok és a Supernem. Az első koncert szeptemberben, Budapesten a Parkban, vidéki állomások novemberben.



Az ugrálós és szellemes rockzene kedvelőinek két kedvenc zenekara szeptember 21-én lép fel a Budapest Parkban - pontosan hét évvel legutóbbi közös fellépésük után -, aztán jönnek a további közös állomások: november 8-án a győri Bridge, november 9-én a zalaegerszegi Keresztúry ÁMK, november 15-én Szombathely és a Mozi, november 16-án Székesfehérvár és a Fezen klub, majd zárásként december 7-én a megújult veszprémi Expresszó.

„Nyíregyháziak lévén, Szabival gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Mindketten csináltunk béna zenekarokat a jelenlegi bandáink előtt, melyeken  jókat mosolygunk mai fejjel! Eltelt százezer év és most egy színpadon állva forgatjuk fel Magyarországot az őszi túránk keretein belül!” - üzeni a közönségnek a szeptember 9-én egyébként a Paraszt című új klippel jelentkező Alvin és a Mókusok névadó frontembere, Alvin, míg Papp Szabi, a Supernem frontembere ugyancsak lelkes: „Alvin már 20 évvel ezelőtt is ugyanezt tolta, mint most - így lettek ők Magyarország egyik kultzenekara. Mikor elkezdtük a Supernemet, mindig nagy figyelmet és törődést kaptunk tőlük. Rég a levegőben volt már ez a közös ramazuri, közös nyíregyházi múltunkat is tekintve...szerintem a közönség nagyon bírni fogja a dolgot. Találkozunk ott!”


Az új Alvin-klip itt látható, a turné részleteiről pedig bővebben a Petőfi Rádió honlapján olvashattok!

 



Kommentálnád? Itt lehet!



Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram