Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tizenkettő Egy Koncert: The Biebers + Bermuda

Címkék: Tizenkettő egy koncert, The Biebers, Bermuda

Újraindul a petőfis partijárat: aki figyeli a héten a Petőfi összes adásait, és véletlenül a 12-es a szerencseszáma, az tucatnyi belépőt nyerhet a The Biebers és a Bermuda közös, péntek esti, budapesti koncertjére!

A szabályok változatlanok, naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben aznap este már 11 hálás barátjával karöltve indulhat 2015 legkúlabbnak ígérkező koncertjére!


A péntek esti bulin immár leplezetlenül mutatkoznak a Sorry, a Stay, a Summer Love Ghost vagy éppen a múlt héten nálunk debütált Memories alkotói. A The Biebers mögött álló alkotócsapat sokáig rejtőzött a nyilvánosság elől, tavaly ősszel fedték fel csak hivatalosan a kilétüket: Puskás Peti, Puskás Dani és Relph Stuart az alapítók, hozzájuk csatlakozott Gerendás Dániel, Miklós Milán, Füstös Bálint és Ekanem Bálint Emota. De már a teljes csapatnévsor ismerete előtt is sejteni lehetett, hogy ebben a műhelyben valami nagyon izgalmas történik, amire érdemes lesz odafigyelni.

Csakúgy, mint a Bermudára, akik különösebb titkolózás nélkül a debütáló dalukkal, a Monte Carlóval törtek fel két éve a Petőfi TOP 30 élére. Mórocz Tamás, Török Máté és Urbán Dániel azzal az egyszerű felismeréssel éltek, hogy erősen különböző energiáikat a friss, magyar nyelvű popzenében tudják a legsikeresebben kamatoztatni. Bejött, ahogy azóta a London, vagy éppen a lazulós A délután az új éjszaka is.



A The Biebers első nagykoncertjén játszik a frissen alakult Bolygó és a Stamusic is - a játék részleteiért hallgassátok adásunkat és keressétek a Petőfi Rádiót a Facebook-on!

 

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram