Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tizenkettő egy koncert: Red Bull Pilvaker

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Red Bull Pilvaker

Föltámad a tenger a hétvégén – minden eddiginél látványosabb, dupla előadással tér vissza a Red Bull Pilvaker az Erkel színház színpadára. Tizenkettő egy koncert játékunkban ezúttal a vasárnap este 9-es előadásra nyerhettek egy tucat jegyet, ráadásul az első sorba! 

A szabályok továbbra is változatlanok: naponta két kérdést teszünk fel a Petőfi összes adásaiban, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, és szerencsés esetben vasárnap este már 11 barátjával indulhat a szavak forradalmára!



Nagyon zenészeink, rapperek és színészek porolják le a klasszikusokat a március 15-én visszatérő Red Bull Pilvaker előadáson: zenei alapokra helyezett költeményekkel értelmezik újra költészetünk legjavát.

Több művész is újrázik a színpadon, így például Fluor, Diaz, Wolfie, Dipa és Bom (DSP), Snow, Fura Csé, Kiss Ádám, Delov Jávor, Sub Bass Monster, a Random Trip zenekar és Kautzky Armand. Az idei előadáson új művészek is feltűnnek, például Fábián Juli, Jakab Juli, Szabó Simon illetve Halott Pénz, Deego, MC Fedora és Papp Szabi.

„Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, most megtanulhatjátok, hogyan mulat a nép” – figyeljétek a Petőfi összes adásait, találkozzunk március idusán!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram