Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Kétszeresen is kimaxoltuk a nyarat. Jó emberek jöttek és hazaiak." - mondta a Kultúrfitneszes Horváth Gergely a Strand Fesztivál utolsó napján. A Balatonban fürdés ugyan teljesen kimaradt a Petőfis csapatnak, de helyette legalább annyi vizet kaptak felülről. Ez egyedül Buda Marcit zavarta, de Őt se nagyon.. csak olyan kicsit... inkább.



Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

Horváth Gergely a Kultúrfitnesz személyi trénere elárulja a lényeget, akárcsak a rövidnadrágos Zacher Gábor... az Online Árnyék (kovácspeti) kamerájába.



Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Neeee!!! Pedig tegnap éccaka már sütött a nap" - mondta Endre, aki mind a négy napra bevette magát a STRANDRA. ...és valóban. Éjszaka megvilágosító erővel szakadt le az ég és még jobban egybekovácsolta a "fésületlen" (by horváthgergő) Fesztivál lakosságát. Kovács Péter Junior és online árnyék beszámolója:


Kommentálnád? Itt lehet!

Strand Fesztivál: Kimaxoljuk a nyarat!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Olyan a Strand Fesztivál, mint amilyen tavaly volt. Megmaradt kócosnak, és ezt mi nagyon szeretjük" - lelkendezik Horváth Gergely a Nagyon Zene Fesztivál első napján. Hogy mit is jelent ez? Rögtönzött Cloud 9+ akusztik koncertet a konténerstúdió tetején, fesztiválozókat, akik a Stranddal "maxolják ki" a nyarat, és persze Buda Marcit, aki nem ijed meg a saját árnyékától...


Élményvideó a Strand első napjáról!



Kommentálnád? Itt lehet!

Strandolsz velünk?

Címkék: STRAND, Nagyon zene!, fesztivál, Balaton

Sokan úgy tartják: augusztus 20-tól már nem érdemes számolni a strandolással, mert jellemzően ősziesre fordul az idő, és különben is, mindenkiben előtör az a melankolikus, feladva legyintős felismerés, hogy „most már úgyis itt a nyár vége, a legnagyobb élményeken túlvagyunk”. Eme berögződést óriási lelkesedéssel rúgja fel a Petőfi Rádió az augusztus 20-án kezdődő Strand Fesztivállal!

Ezen a héten már megkezdjük adásainkban a bemelegítést – például strandolásra fókuszáló időjárás-jelentésekkel, amelyeket reggel, a Talpra magyarban hallhattok, délután, az Egész útonban pedig egyedi ötletekkel szolgálunk arról, mit érdemes magunkkal vinnünk a Strandra. Még egyszer hangsúlyozzuk: egyedi ötletek várhatók...

Természetesen a főszerep továbbra is a nagyon zenészeké: a fesztiválra hangoló zenei kínálatot a fellépők dalaival és velük készült interjúkkal spékeljük meg. A Petőfi Összesben kedden a Parov Stelar Band, szerdán John Newman, csütörtökön a Papa Roach, pénteken pedig a Wilkinson kerül fókuszba. Jövő hétfőn pedig a hazai kedvenceken a sor: a Brains, a Punnany Massif, a Quimby és Péterfy Bori egyaránt kiemelt szerepbe kerülnek egy időre. Ám ők még korántsem a Strandon várható fellépők teljes listája.

Augusztus 20-tól négy nap a nagyon zene jegyében! Élőben Zamárdiból, sátrakkal, fröccsel, jó kajákkal, 100 méteres siklópályával, na és persze a Balatonban csobogó bikinis-fürdőgatyás társasággal - azaz veletek.

Találkozzunk ott és küldjük meg a nyár végét egy kiadós Strandbulival!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram