Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tizenkettő egy koncert: Red Bull Pilvaker

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Red Bull Pilvaker

Föltámad a tenger a hétvégén – minden eddiginél látványosabb, dupla előadással tér vissza a Red Bull Pilvaker az Erkel színház színpadára. Tizenkettő egy koncert játékunkban ezúttal a vasárnap este 9-es előadásra nyerhettek egy tucat jegyet, ráadásul az első sorba! 

A szabályok továbbra is változatlanok: naponta két kérdést teszünk fel a Petőfi összes adásaiban, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, és szerencsés esetben vasárnap este már 11 barátjával indulhat a szavak forradalmára!



Nagyon zenészeink, rapperek és színészek porolják le a klasszikusokat a március 15-én visszatérő Red Bull Pilvaker előadáson: zenei alapokra helyezett költeményekkel értelmezik újra költészetünk legjavát.

Több művész is újrázik a színpadon, így például Fluor, Diaz, Wolfie, Dipa és Bom (DSP), Snow, Fura Csé, Kiss Ádám, Delov Jávor, Sub Bass Monster, a Random Trip zenekar és Kautzky Armand. Az idei előadáson új művészek is feltűnnek, például Fábián Juli, Jakab Juli, Szabó Simon illetve Halott Pénz, Deego, MC Fedora és Papp Szabi.

„Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, most megtanulhatjátok, hogyan mulat a nép” – figyeljétek a Petőfi összes adásait, találkozzunk március idusán!


Tizenkettő egy koncert: Balaton Method

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Balaton Method

Szimler Bálint és Rév Marcell zenés dokumentumfilmje, a Balaton Method koncertekkel egybekötött péntek esti bemutatójára nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Érdemes figyelni a Petőfi összes adásait!

A szabályok továbbra is változatlanok: naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetnem már aznap este 11 barátjával indulhat mozizni!



A Kodály Method alkotói különleges zenés filmet forgattak a Balaton körül, 17 zenekar és több száz zenész közreműködésével. Szimler Bálint és Rév Marcell filmjének gerincét zenei és filmes szempontból is izgalmas videók alkotják, amelyek dokufilmes részekkel kiegészülve adnak majd egyfajta kor- és hangulatjelentést nemcsak a Balatonról, hanem a mai magyar könnyűzenéről is. A bemutató után koncertet adnak a filmben szereplő zenekarok, mint az Akkezdet Phiai, a Punnany Massif, a Soerii & Poolek, a Middlemist Red vagy Hó Márton és a Jégkorszak!


Tizenkettő egy koncert: Cloud 9+

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Cloud 9+

A Cloud 9+ lemezbemutató koncertjére nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Ezúttal is érdemes figyelni a Petőfi összes adásait! 

A szabályok továbbra is változatlanok: naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetnem már aznap este 11 barátjával indulhat bulizni!



Az élőhangszeres rockot hip-hoppal, valamint drum'n'bass és dubstep elemekkel keverő, öttagú budapesti formáció 2013 januárjában jelent meg Supernova című dalával. A bandát Tóth Bertalan, Koller Márk és Biksi Gábor alapította egy évvel korábban, de akkor jött létre a végleges felállás, amikor Szivák Zsolt énekes és a nigériai származású MC, Skeeny Boy csatlakozott hozzájuk. A két frontember dallamos énektémákkal és dinamikus rappel adja meg a zenekar sajátosságát, energikus, robbanékony és ultramodern zenéjükre pedig nagyon is vevő a hazai közönség. Felléptek már önállóan az A38-on, a Petőfi Csarnokban a Punnany Massif, illetve a Budapest Parkban a Brains előtt, később pedig a Compact Discót kísérték lemezbemutató turnéjukon. Supernova című első nagylemezüket február 20-án hallhatja és veheti meg elsőként a közönség – érdemes tehát ezen a héten is játszani!


Tizenkettő egy koncert: Noel Richards

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Noel Richards, játék

Noel Richards jövő vasárnapi életműkoncertjére nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Érdemes figyelni a Petőfi összes adásait!

Naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben jövő vasárnap már 11 barátjával indulhat szórakozni!

Budapesten ünnepli 60. születésnapját Noel Richards, a keresztény könnyűzene világsztárja. A walesi származású énekes-dalszerző mintegy negyven éve aktív. Zenekarával a legkülönfélébb helyszíneken lépett fel világszerte a templomoktól kezdve a stadionokig, a Wembley Stadionban például közel 50 ezer ember előtt játszottak. A 70-es évektől kezdődően a modern keresztény dicsőítő mozgalom zászlóvivője, több száz dicsőítő dal szerzője, melyeket világszerte énekelnek a gyülekezetek. Ezek közül talán a leginkább elterjedt dala az All Heaven Declares. Noel Richards 15 éve jár vissza rendszeresen koncertezni Magyarországra, egy keresztény találkozókat szervező társaság meghívására 60. születésnapját is itt ünnepli egy közel három órás életműkoncerttel, amelyen számos vendégszereplő, a műfaj hazai és nemzetközi sztárjai is fellépnek.



 


Tizenkettő egy koncert: Middlemist Red

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Middlemist Red, játék

A Middlemist Red szombat esti koncertjére nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Érdemes most is figyelni a Petőfi összes adásait! 

A szabályok változatlanok, naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben másnap este már 11 barátjával indulhat bulizni!



Az egyik legünnepeltebb fiatal zenekarunk, a Middlemist Red 2012 végén alakult. Zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik. A 2013 novemberében megjelent As If You Could Mess This Up című bemutatkozó kislemezük vintage hangzását Beke Istvánnak, az Ivan & The Parazol billentyűsének is köszönhetik a srácok. Következő, Single Switcheroo című dalukkal felkerültek a Petőfi TOP 30 listájára, tavaly tavasszal pedig a közönségszavazatoknak köszönhetően toronymagasan nyerték a Deezer streaming-szolgáltató Young Guns című nemzetközi tehetségkutatóját. Zajos fesztiválfellépések közepette készítették el nyáron első albumukat Supersonic Overdrive címmel, melynek hangmérnöke ezúttal is Beke István volt, a lemez egy részét Bex solymári házistúdiójában rögzítették.

Nóvé Soma (ének, gitár), Papp Dávid (gitár), Ürögdi Ábel (dobok), valamint Deli Soma (basszusgitár) tehát már az első EP-jükkel felhívták magukra a figyelmeteket, de most sokkal többet is mutatnának magukból élőben - érdemes játszanotok nektek is!

Vendégük lesz fiatal lett testvéregyüttesük, a Carnival Youth!


Tizenkettő egy koncert: Mary PopKids

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Mary PopKids, játék

Folytatódik heti játékunk a koncertjegyekért: aki figyeli hétfőtől a Petőfi összes adásait, és a 12-es a szerencseszáma, tucatnyi belépőt nyerhet a Mary PopKids péntek esti, budapesti koncertjére!

A szabályok változatlanok, naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben aznap este már 11 barátjával indulhat bulizni!



A Mary PopKids zenekarra a soul, a funk és a különféle elektronikus zenei hangminták keveredése jellemző, amit saját maguk leginkább future popnak, jövőzenének neveznek. Bár korábban nagylemez nélkül is képesek voltak megtölteni a budapesti klubokat, a tavalyi év mégis kiemelkedő időszak volt az életükben: megjelent a The Blue Inside stúdióalbumuk, majd megnyerték a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyt, így ők lephettek fel a VOLT fesztiválon az Arctic Monkeys előtt!

A baráti jammelésből kialakult formáció a Merlinben tartott, 2010. januári koncertjét tekinti az igazi debütnek, tehát innét számolva épp öt évesek. A szülinapi koncertjükön négy vonóssal kiegészülve, szimfonikus műsorra számíthatnak a nyerteseink. Live bandjével, vagyis az Irie Maffia zenészeivel fellép a koncerten Sena is, akitől ezen az estén a táncoltatás helyett füstös, soulos, bluesos hangulatra számíthattok, valamint one-man showjával iamyank glitchhop/hiphop producer, aki már a nagylemezen is együtt dolgozott a PopKids-zel.

 


Tizenkettő Egy Koncert: The Biebers + Bermuda

Címkék: Tizenkettő egy koncert, The Biebers, Bermuda

Újraindul a petőfis partijárat: aki figyeli a héten a Petőfi összes adásait, és véletlenül a 12-es a szerencseszáma, az tucatnyi belépőt nyerhet a The Biebers és a Bermuda közös, péntek esti, budapesti koncertjére!

A szabályok változatlanok, naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben aznap este már 11 hálás barátjával karöltve indulhat 2015 legkúlabbnak ígérkező koncertjére!


A péntek esti bulin immár leplezetlenül mutatkoznak a Sorry, a Stay, a Summer Love Ghost vagy éppen a múlt héten nálunk debütált Memories alkotói. A The Biebers mögött álló alkotócsapat sokáig rejtőzött a nyilvánosság elől, tavaly ősszel fedték fel csak hivatalosan a kilétüket: Puskás Peti, Puskás Dani és Relph Stuart az alapítók, hozzájuk csatlakozott Gerendás Dániel, Miklós Milán, Füstös Bálint és Ekanem Bálint Emota. De már a teljes csapatnévsor ismerete előtt is sejteni lehetett, hogy ebben a műhelyben valami nagyon izgalmas történik, amire érdemes lesz odafigyelni.

Csakúgy, mint a Bermudára, akik különösebb titkolózás nélkül a debütáló dalukkal, a Monte Carlóval törtek fel két éve a Petőfi TOP 30 élére. Mórocz Tamás, Török Máté és Urbán Dániel azzal az egyszerű felismeréssel éltek, hogy erősen különböző energiáikat a friss, magyar nyelvű popzenében tudják a legsikeresebben kamatoztatni. Bejött, ahogy azóta a London, vagy éppen a lazulós A délután az új éjszaka is.



A The Biebers első nagykoncertjén játszik a frissen alakult Bolygó és a Stamusic is - a játék részleteiért hallgassátok adásunkat és keressétek a Petőfi Rádiót a Facebook-on!

 

Tizenkettő egy koncert: Budapest Bár

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Budapest Bár

Tizenkettő egy koncert a Petőfi Összesben, ezen a héten a Budapest Bárral! Stúdiónk vendége Farkas Róbert, a Budapest Bár alapítója, ő teszi fel a kérdéseket. A szabályok változatlanok, aki a tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben Robi kérdésére, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, és szerencsés esetben övé a tucatnyi, azaz tizenkét meghívó a Budapest Bár koncertjére!

Tizenkettő egy koncert: Honeybeast

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Honeybeast

Alig néhány nap, és megjelenik A Dal 2014 showban is jól szereplő Honeybeast zenekar új albuma. Ez a csapat első olyan lemeze, amelyet már az új énekesnővel, Tarján Zsófival készítettek a fiúk. Zsófi a héten aktív résztvevője a Petőfi Összes műsorának, hiszen a Tizenkettő egy koncert elnevezésű játékunkban ő teszi fel naponta két alkalommal a kérdéseket, melyek elvezethetnek a tucatnyi koncertmeghívóhoz!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram