Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

No, mit mondtunk?

Címkék: recept, Márton-nap, libacomb, uffblog

A múltkori receptünkkel már jeleztük, hogy lassan beköszönt az ünnepek ideje... Ám mielőtt még a Mikulásos-karácsonyos vonalra lépnénk, novemberben van egy fontos fejezet egy ilyenkor valósággal sztárként kezelt szárnyassal - ez a Márton-nap.

Van egy olyan tippünk, hogy nem csak egy-két hallgatónknak vannak Márton nevű ismerősei-rokonai, így ha még hátravan egy Márton-napi ünneplés, ahhoz kitűnően passzolhat az alábbi videóban látható libacombos recept!

Kellemes belibázást kívánnak az uffblog.hu mesterei!




Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: recept, karácsony, káposztás tészta, uffblog

Talán korainak tűnhet még, de higgyétek el, nincs olyan sok időnk: lassacskán beindul a teljes káosz és felhajtás az adventi, karácsonyra készülődő, ajándékvásárolgató időszakkal. Elkezdhetjük nézegetni, mivel lepjük meg a családot, barátokat idén, milyen fogással újíthatunk majd az ünnepi asztalon. A legelvetemültebbek főző-és sütőpróbákat is tartanak, ezeket pedig bizony november végén-december elején meg kell ejteni, nincs mese.

Nem sok időnk maradt hát az egyszerű, mégis finom hétvégi receptekre; pár hétig élvezhetjük még a péntek vagy szombat esti kikapcsolódás utáni gyors megoldásokat.

És mi segítené jobban a komótos ünnepre hangolódás első fázisát, ha nem egy jó karácsonyi káposztára emlékeztető, mégis egyszerű káposztás költemény?

Alább a videó - irány a konyha! A vegáknak sincs kifogás!

Az uffblog.hu-n pedig számos más recept és videó közül válogathattok.



 



Kommentálnád? Itt lehet!

Dehát ki nem szereti a pizzát?!

Címkék: recept, Egész úton hazafelé, UFF, uffblog, pizza, video

... kérdezhetnénk, amikor egy fárasztó hét vagy egy kiadós bulizás után a családdal, vagy baráti társaságunkkal azon tanakodunk: most pedig mit együnk?


Persze, persze: könnyű és gyors megoldás a pizzarendelés, csakhogy ha rendszeresen ehhez a megoldáshoz folyamodunk, abból hosszútávon bizony jóval drágábban jövünk ki - másfelől sosem tudni biztosan, hogy a futártól pontosan azt kapjuk-e majd, amit szeretnénk, olyan alapanyagokból, amelyeket szeretünk.


És a legvégső érv: amit saját magunk készítünk, az mindig finomabb, együtt készítve pedig közös az élmény!


Ezért az uffblog.hu főzőmesterei most pizzarecepttel gazdagítanak minket. Bon appetito!




Kommentálnád? Itt lehet!



A francia pipi mindig nyerő!

Címkék: Egész úton hazafelé, UFF, uffblog, recept, videó

A csirkehús a főzésben olyan, mint a farmernadrág az öltözködésben: sohasem megy ki a divatból.

A hűvösebb idő beköszöntével valószínűleg egyre többen vágyunk valami finom melegételre, amellyel persze nem kell sokat pepecselni, hiszen kinek van arra ideje-ereje egy fárasztó hét végén?

Az Egész úton október 4-i fogása, a Dubarry csirke, tejszínes ízével és ropogós zöldségköretével egy jól bevált, tuti választás. Katt az alábbi videóra, vagy egyből az uffblog.hu-ra, ahol Dorinát és Évit mindig jókedvű főzőcskézés közben láthatjátok!





Kommentálnád? Itt lehet!



Mit eszünk, ha hazaértünk?

Címkék: Egész úton hazafelé, recept, gesztenyés süti, video

Az Egész úton hazafelé újabban különféle finomságok receptjeit osztja meg Veletek minden pénteken, méghozzá az UFF-os lányok közreműködésével! Az UFF az "Unokáink is főzni fogják!" felkiáltás rövidítése, egyúttal két bájos hölgyemény friss és ropogós főzős blogjának neve, ahonnan magukat a recepteket is letölthetitek. Katt a videóra, vagy ide: www.uffblog.hu!

Mai fogásunk: a gesztenyés csodasüti!



 




Kommentálnád? Itt lehet!



Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram