AJÁNLÓ
 
10:08
2014. 09. 24.
Ha azt mondjuk, hogy Raeen Roes Wilson, akkor nagyon kevesen kapják fel a fejüket, az Angel Haze művésznév...
A bejegyzés folyatódik
 
10:08
2014. 09. 24.
Első alkalommal lépett fel Magyarországon a Foals, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb brit...
A bejegyzés folyatódik
 
10:08
2014. 09. 24.
Magyarországon járt nemrég Alle Farben, és rövid ittléte alatt egy budapesti szórakozóhelyen...
A bejegyzés folyatódik
 
10:08
2014. 09. 24.
A Placebo visszatérő vendége a Sziget fesztiválnak, és mindig nagy sikerrel lép fel nálunk....
A bejegyzés folyatódik
 
10:08
2014. 09. 24.
Az idei Szigetre már úgy jutott el az elektronikus alapú gitárzenében utazó The Big Pink,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Papa Roach, interjú

A Papa Roach története még 1993-ban kezdődött, amikor Jacoby és Dave a focipályán elkezdtek a zenéről beszélgetni, és rájöttek, hogy ők tudnának együtt zenélni. Nem sok kellett hozzá, és jött a Papa Roach, ami főleg nu metal zenekarként lett elkönyvelve. Egyik legismertebb és legsikeresebb albumuk, az Infest idén 15 éves, erről is, meg a készülő új albumról is kérdeztük Jerry Horton gitárost, és Tony Palermo dobost a Strand Fesztiválon.


Petőfi Rádió:
21 éves a banda. Gondoltad volna, hogy ennyi ideig fogtok létezni, amikor megalakultatok? 


Jerry Horton:
Nem gondoltuk volna, hogy még mindig zenekar leszünk. Amikor elkezdtük az egészet, csakis szórakozásból csináltuk. Nem volt olyan víziónk, hogy hosszú távra tervezzünk. Arra gondoltunk, hogy talán lesznek olyanok, akiknek ez tetszik, esetleg rajongók. Az, hogy most éppen Magyarországon játszunk, azt végképp nem gondoltuk volna, főleg nem ilyen sokáig.


PR:
Jövőre lesz 15 éves az Infest-album. Terveztek valamit a jubileumra?


Tony Palermo:
Következő évben, igen 15 éves lesz már. Beszéltünk róla, lehetséges, hogy csinálunk valamit, mondjuk egy hátulról előre építkező lemezt.


PR:
Jövőre érkezik új lemezetek is, a F.E.A.R., amiről az első kislemezt július környékére ígértétek. Most már lassan szeptember jön. Mi történt?


TP:
A felvételeket áttettük januárra, mert több időre van szükségünk. Az elmúlt néhány évben tényleg nem volt arra időnk, hogy megfelelően vegyünk fel lemezt.  Ennek az albumnak tényleg a legjobbnak kell lennie, ehhez minden lehetőséget meg akarunk teremteni. Úgyhogy visszaléptünk kicsit, néhány fontosabb lépést betartunk,  januárban elkezdünk dolgozni és akkor jön a kislemez is.


PR:
Elektronikus hangzásokat is ígértetek erre a lemezre. Tartjátok az elképzelést, vagy valami teljesen más irányba mentetek el?


JH:
Lesz ilyen is-olyan is. Még mindig alakulnak a dolgok, de az biztos, hogy az elektronika erősebb vibrálást ad a zenénkhez, a gitárriffek szépen belesüppednek a hangzásba, amit a Churkoék hoztak össze. Dolgoztunk pár producerrel, de ez az apa-fia páros, Kevin és Kane Churko keményebb hangzást hoznak. Teljes őrület volt, amikor felvettem a fejhallgatót. Olyan hangokat hallottam, amiket soha előtte. Nagyszerű volt!




Szöveg: Buda Márton



Kommentálnád? Itt lehet!

 

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram