AJÁNLÓ
 
11:50
2014. 02. 17.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:50
2014. 02. 17.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
11:50
2014. 02. 17.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Dublic - 02.15.14

Címkék: Petőfi DJ, Dublic, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!

 

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, dubstep, hiphop, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trapről, twerkről, midtempóról, drumstepről, vagy technóról akár. Zenéiket, saját editjeiket és mashupjaikat gyakran olyan nevek játsszák Londontól Kaliforniáig, mint Krafty Kuts, a Dub Pistols, a Stanton Warriors, Lady Waks, DJ Icey, Dj Palotai, stb.

Jellegzetes mixeik rendszerint nemzetközi elismerést vívnak ki, amelyre jó példa az is, hogy 2011-ben és 2012-ben a Dublic készíthette el a San Franciscó-i RIPEcast podcast egyik epizódját Elite Force, Krafty Kuts és Peo De Pitte után.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek, és jelenleg Palotai és Wondawulf mellett a már 3 éve futó Future Music klubest rezidensei és szervezői, amelyet havonta rendeznek meg a Corvintetőn. Többször felléptek már Rewind, Thrasher, Lights Off, Kollektiva, Ninjabreakz, FeelGood, Kingdom, Boombox szervezésű partikon és gyakran megfordulnak Budapest legnagyobb klubjaiban is, a Studióban, az UP! The Clubban, a Dokkban, az Events Hallban, a Corvintetőn, az Akváriumban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban megfordultak headlinerként.

Pályafutásuk eddigi legmeghatározóbb éve 2011 volt, amikor meghívást kaptak a Sziget Fesztiválra és a szerbiai Exit Fesztiválra is. 2012-ben meghívást kaptak a Balaton Sound, a Sziget és a Bónusz Fesztiválra is több külföldi fellépés mellett. 2013-ban játszottak többek között a Sziget, a Balaton Sound, a Pannónia, a B My Lake, a Bónusz és a Fridge Fesztiválon is.

Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Crookers, a Modestep, Hardwell, a Bloody Beetroots, a Stanton Warriors, Sander Van Doorn, Wilkinson, Miles Dyson, Funtcase, Cookie Monsta, KillSonik, Culprate, Maksim, Krafty Kuts, Cutline, a Utah Saints, Sub Zero, A.Skillz, Dub FX, Bar 9, a 16Bit, Skism aka Ctrl Z, High Rankin, Cyberpunkers, Belzebass, Crissy Criss, Gemini, Dodge & Fuski, Genetix, Munchi, Distinction, Komonazmuk, Xilent, stb.

facebook.com/dublicmusic

soundcloud.com/dublic

twitter.com/dublic

DUBLIC ✖ Sziget Festival 2013

DUBLIC ✖ Sziget Festival 2012


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram