AJÁNLÓ
 
13:39
2014. 04. 22.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
13:39
2014. 04. 22.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
13:39
2014. 04. 22.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Gabor Kraft - 04.18.14

Címkék: Petőfi DJ, Gabor Kraft, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!
 

Gabor Kraft lemezlovas karrierje 18 éves korában kezdődött, 1998-ban. Egy barátjával az alig ismert "BedRoom DJ" kategóriából való kitörés reményében, saját partyk szervezésébe kezdtek. Különleges helyszíneken megtartott bulijaikon szép számú, 400-500 fős törzsközönségük gyűlt össze rendszeresen. E partyknak, valamint az internetről letölthető live és promo mixeinek köszönhetően vált neve annyira ismerté, hogy a party-szervezők folyamatosan hívták fellépni a legjobb nyugatmagyarországi klubokba. Első budapesti fellépései az ezredfordulóra tehetők. A legendás, leginkább egy több száz főre duzzadt házibulira hasonlító ZTM-ek keretében villantotta meg először a fővárosnak electrós, minimalos énjét. E fellépései során lopta be magát a hazai szakújságírók szívébe, s a szakma figyelme is egyre nagyobb mértékben irányult munkásságára.

2003-ban csatlakozott Magyarország legnagyobb rendezvényszervező csapatához, a Deadcode Productionhöz. A magyar technóban közel 20 éve vezető, irányadó szerepet betöltő partysorozatot, a Hyperspace-t is magáénak tudható csapat tagjaként újabb kapuk nyíltak meg előtte. A szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. 2008-ban elindította saját projektjét a LOGICAL-t, melyben hasonló zenei beállítottságú társaival próbálja megvalósítani az elektronikus zenéről alkotott képét.

Nevét rendszeresen ott találhatjuk a legrangosabb fesztiválok, különleges rendezvénye és legjobb klubok fellépői között. Szerteágazó zenei ízlésvilága, az újdonságokat, a kísérleti stádiumban lévő hangzást folyamatosan kereső énje tükröződik dj szettjein is. Fellépései alkalmával friss, ropogós zenékkel operál. Visszafojtott energiákat meg-megrobbantó játékával bizsergeti a közönség szürke állományát, s készteti önálló életre a kevésbé táncos lábakat is. Aki már hallotta játszani, az tudja róla, hogy egy igazi zenei "Freak". A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával évek óta meghatározó alakja a hazai elektronikus zenének.

 

facebook.com/gaborkraft

soundcloud.com/gaborkraft

youtube.com/LOGICALnetTV


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram