AJÁNLÓ
 
08:42
2014. 03. 24.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:42
2014. 03. 24.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
08:42
2014. 03. 24.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Kid Panel - 03.22.14

Címkék: Petőfi DJ, Kid Panel, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!
 

Kid Panel DJ karrierjét 2007-ben kezdte egy közös fellépésen DJ Methával, majd a kezdeti sikereket követően csatlakozott a heti rendszerességgel megrendezett budapesti rendezvénysorozathoz, a Feel The Funk Babyhez.

Szépen épülő DJ-karrierje mellett fokozatosan elmélyült a zenei producerkedésben, és már korai szárnypróbálgatásai is meghozták a sikert: 2011-ben a „Breaks.sk”  gondozásában megjelent első önálló kiadványa, majd nem sokkal később, 2012 januárjában a „House Recordings” kiadó által publikált kétszámos EP-je a Beatport breaks chart 8. helyéig jutott!

Aktív produceri tevékenységének köszönhetően egyre szélesebb körben vált ismertté, a budapesti rezidenciái mellett hazánk több neves klubjában is megfordult, valamint meghívást kapott Magyarország legnagyobb fesztiváljaira (Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Volt Fesztivál, stb.), ahol külföldi breakbeat rajongók is megismerhették nevét. Ezeken a fellépéseken volt szerencséje olyan nagy nevekkel együtt játszani, mint Krafty Kuts, Koma & Bones,  Sam Hell, Aquasky, A.Skillz, vagy épp Basement Freaks.

Kid Panel kitartóan egyengette produceri pályafutását, melynek köszönhetően Magyarországon egyedülálló sikereket könyvelhetett el magának: 2012-ben megjelent az „R U Ready” című szerzeménye a „The Pooty Club” kiadónál, amely több mint 3 hónapon át uralta töretlenül a Beatport breaks chart TOP 1-es helyét! Ezt követően, 2013-ban további 2 szerzeménye is tartósan a TOP 1-en pihent, név szerint a „Bumble Bee”, melyet a legendás amerikai rapperrel, Sporty-O-val közösen készített, és a „Mutantbreakz – Creation” remixe, amely Anglia egyik legnevesebb breakbeat nagykövetének, DEEKLINE-nak a kiadójánál, a Rat Recordsnál jelent meg.

Kiadványai sikereit a neves amerikai disztribútor, a „Symphonic distribution” is díjazta, 2012-ben Kid Panelt választották a legjobb feltörekvő művésznek, illetve a breakbeat műfaj legnevesebb díjátadóján a brit Breakspollon is nevezték őt ugyanebben a kategóriában!

Kiváló zenéi eljuttatták őt külföldre is, Spanyolországban több nagy rendezvényen is volt headliner olyan nevek mellett, mint Ed Solo és Colombo, illetve emellett fellépett Olaszországban és Szerbiában is. 2012 óta a Be Massive házigazdájával, Methával  közösen elindították havi rendszerességű rendezvénysorozatukat, a We Need Undergroundot.

Zenéit manapság a breakbeat műfaj legnagyobb producerei játsszák, olyan nevek többek közt, mint  a The Crystal Method, akik több ízben is játszották Kid Panel szerzeményeit a Community Service című rádió show-jukban, illetve Meat Katie, Far Too Loud, Krafty Kuts és az Infected Mushroom.

facebook.com/KidPanel 

twitter.com/KidPanel

soundcloud.com/kidpanel


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram