Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi TOP 50: Agyarország

Címkék: Petőfi TOP50 magyar album, Tankcsapda

TANKCSAPDA – AGYARORSZÁG (Sony Music, 2001)

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Tankcsapda mindig is megmaradt debreceni zenekarnak, soha nem költöztek Budapestre, mert Lukács László frontember szerint akkor nagyon hamar feloszlottak volna. A legjobb méreg című album punkos/metalos ihletésű dalai futtatták be a zenekart 1992-ben, és nem sokkal a megjelenés után már rengetegen fújták Lukács szövegeit kívülről. A sikesztori aztán folytatódott, az együttes többi albuma is hatalmas példányszámban kelt el a kilencvenes években, és az új évezredbe érve a 'Csapda szintén egy nagyszerű munkával rukkolt elő.

A zenekarnak ekkor az (is) adott egy erőteljes lökést, hogy Fejes Tamás lett a dobos, aki új lendületet vitt a dalokba. Az Ez az a ház a zenekar egyik legnagyobb slágere lett, de szintén népszerűvé vált a Mindig péntek és az Üdvözöl a Pokol is. A Mahasz által az év rockalbumának nevezett Agyarországot követően sem csökkent a trió iránti lelkesedés, a Tankcsapda a mai napig a legnagyobb hazai helyszíneken koncertezik, kivétel nélkül telt ház előtt.



A 2001-es albumot Lukács Laci, Fejes Tomi és Nagy István Steve zenei szakértőnk társaságában Babucs Kriszta mutatja be november 19-én, 21 órától a Kultúrfitneszben!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram