Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Kétszeresen is kimaxoltuk a nyarat. Jó emberek jöttek és hazaiak." - mondta a Kultúrfitneszes Horváth Gergely a Strand Fesztivál utolsó napján. A Balatonban fürdés ugyan teljesen kimaradt a Petőfis csapatnak, de helyette legalább annyi vizet kaptak felülről. Ez egyedül Buda Marcit zavarta, de Őt se nagyon.. csak olyan kicsit... inkább.Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

Horváth Gergely a Kultúrfitnesz személyi trénere elárulja a lényeget, akárcsak a rövidnadrágos Zacher Gábor... az Online Árnyék (kovácspeti) kamerájába.Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Neeee!!! Pedig tegnap éccaka már sütött a nap" - mondta Endre, aki mind a négy napra bevette magát a STRANDRA. ...és valóban. Éjszaka megvilágosító erővel szakadt le az ég és még jobban egybekovácsolta a "fésületlen" (by horváthgergő) Fesztivál lakosságát. Kovács Péter Junior és online árnyék beszámolója:


Kommentálnád? Itt lehet!

Strand Fesztivál: Kimaxoljuk a nyarat!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Olyan a Strand Fesztivál, mint amilyen tavaly volt. Megmaradt kócosnak, és ezt mi nagyon szeretjük" - lelkendezik Horváth Gergely a Nagyon Zene Fesztivál első napján. Hogy mit is jelent ez? Rögtönzött Cloud 9+ akusztik koncertet a konténerstúdió tetején, fesztiválozókat, akik a Stranddal "maxolják ki" a nyarat, és persze Buda Marcit, aki nem ijed meg a saját árnyékától...


Élményvideó a Strand első napjáról!Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram