Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

No, mit mondtunk?

Címkék: recept, Márton-nap, libacomb, uffblog

A múltkori receptünkkel már jeleztük, hogy lassan beköszönt az ünnepek ideje... Ám mielőtt még a Mikulásos-karácsonyos vonalra lépnénk, novemberben van egy fontos fejezet egy ilyenkor valósággal sztárként kezelt szárnyassal - ez a Márton-nap.

Van egy olyan tippünk, hogy nem csak egy-két hallgatónknak vannak Márton nevű ismerősei-rokonai, így ha még hátravan egy Márton-napi ünneplés, ahhoz kitűnően passzolhat az alábbi videóban látható libacombos recept!

Kellemes belibázást kívánnak az uffblog.hu mesterei!
Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: recept, karácsony, káposztás tészta, uffblog

Talán korainak tűnhet még, de higgyétek el, nincs olyan sok időnk: lassacskán beindul a teljes káosz és felhajtás az adventi, karácsonyra készülődő, ajándékvásárolgató időszakkal. Elkezdhetjük nézegetni, mivel lepjük meg a családot, barátokat idén, milyen fogással újíthatunk majd az ünnepi asztalon. A legelvetemültebbek főző-és sütőpróbákat is tartanak, ezeket pedig bizony november végén-december elején meg kell ejteni, nincs mese.

Nem sok időnk maradt hát az egyszerű, mégis finom hétvégi receptekre; pár hétig élvezhetjük még a péntek vagy szombat esti kikapcsolódás utáni gyors megoldásokat.

És mi segítené jobban a komótos ünnepre hangolódás első fázisát, ha nem egy jó karácsonyi káposztára emlékeztető, mégis egyszerű káposztás költemény?

Alább a videó - irány a konyha! A vegáknak sincs kifogás!

Az uffblog.hu-n pedig számos más recept és videó közül válogathattok. Kommentálnád? Itt lehet!

Dehát ki nem szereti a pizzát?!

Címkék: recept, Egész úton hazafelé, UFF, uffblog, pizza, video

... kérdezhetnénk, amikor egy fárasztó hét vagy egy kiadós bulizás után a családdal, vagy baráti társaságunkkal azon tanakodunk: most pedig mit együnk?


Persze, persze: könnyű és gyors megoldás a pizzarendelés, csakhogy ha rendszeresen ehhez a megoldáshoz folyamodunk, abból hosszútávon bizony jóval drágábban jövünk ki - másfelől sosem tudni biztosan, hogy a futártól pontosan azt kapjuk-e majd, amit szeretnénk, olyan alapanyagokból, amelyeket szeretünk.


És a legvégső érv: amit saját magunk készítünk, az mindig finomabb, együtt készítve pedig közös az élmény!


Ezért az uffblog.hu főzőmesterei most pizzarecepttel gazdagítanak minket. Bon appetito!
Kommentálnád? Itt lehet!A francia pipi mindig nyerő!

Címkék: Egész úton hazafelé, UFF, uffblog, recept, videó

A csirkehús a főzésben olyan, mint a farmernadrág az öltözködésben: sohasem megy ki a divatból.

A hűvösebb idő beköszöntével valószínűleg egyre többen vágyunk valami finom melegételre, amellyel persze nem kell sokat pepecselni, hiszen kinek van arra ideje-ereje egy fárasztó hét végén?

Az Egész úton október 4-i fogása, a Dubarry csirke, tejszínes ízével és ropogós zöldségköretével egy jól bevált, tuti választás. Katt az alábbi videóra, vagy egyből az uffblog.hu-ra, ahol Dorinát és Évit mindig jókedvű főzőcskézés közben láthatjátok!

Kommentálnád? Itt lehet!Mit eszünk, ha hazaértünk?

Címkék: Egész úton hazafelé, recept, gesztenyés süti, video

Az Egész úton hazafelé újabban különféle finomságok receptjeit osztja meg Veletek minden pénteken, méghozzá az UFF-os lányok közreműködésével! Az UFF az "Unokáink is főzni fogják!" felkiáltás rövidítése, egyúttal két bájos hölgyemény friss és ropogós főzős blogjának neve, ahonnan magukat a recepteket is letölthetitek. Katt a videóra, vagy ide: www.uffblog.hu!

Mai fogásunk: a gesztenyés csodasüti! 
Kommentálnád? Itt lehet!Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram