Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szimfonik Liv3 ÉLŐ

Címkék: most, online stream, Szimfonk Liv3, Millenáris, hirado.hu

Szimfonik Liv3 – az utolsó simítások

Címkék: Szimfonik Liv3, színpadtechnika, Millenáris, videó

A Millenáris Park teljes területén remekül lehet majd hallani a szombat este a Szimfonik Liv3 koncertet, mi több, a színpadot is úgy helyezték el az építők, hogy a lehető legtöbb helyről rá lehessen látni a produkciókra – ígérte online stábunknak Dóra Tamás technikai vezető. Füst, fény és hangosítás - minden, ami csak a tökéletes zenei élményhez kell. 

Szenes Laura és Bossányi Gergely helyszíni riportja az előkészületekről: 

Kommentálnád? Itt lehet!Szimfonik Liv3 - Balogh Sándor karmester

Címkék: Szimfonik Liv3, Balogh Sándor, MR Szimfonikusok, Millenáris


Kórusvezetők, zenekarvezetők, hangszerelők és a karmester – egy egész stáb dolgozik azon, hogy augusztus végétől már élesben próbálhassanak Nagyon zenészeink, a Rádió kórusai és szimfonikus zenekara a Szimfonik Liv3 koncertre. „Ez egy nagyon felelősségteljes munka… Két napot szánunk arra, hogy ezt a harminc dalt úgy bepróbáljuk, olyan állapotba hozzuk, hogy amikor a szólisták jönnek, nekünk már ne kelljen azt keresnünk, hogy egy dalban mi az előjegyzés”.


Balogh Sándor karmester a Szimfonik Liv3-ról (Szenes Laura és Bossányi Gergely interjúja):

 

Kommentálnád? Itt lehet! Tükörbe néz, meglepődik

Címkék: Szimfonik Liv3, zene, Petőfi Rádió, Közmédia napja, MR Szimfonikusok, Millenáris

A szeptemberi Szimfonik Liv3 koncert a zeneszerelem az őszinte megvallása lesz. Kimondottan és leplezetlenül a "Petőfi-hangzás" ünnepe. Erről árulkodik a felkért előadók és beválogatott dalok teljes sora, a szimfonikus hangszerelés és a TOP30 listákban is megfordult slágerek totális újraértelmezése. Zeneszerelem, de azért nem első látásra.A hiedelmekkel ellentétben a kapcsolatoknak nem a hetedik, hanem a harmadik éve a legnehezebb. Ha még akkor is meg tudnak újulni, szétszakíthatatlanok maradnak.

Valami hasonló történik éppen a Szimfonik koncertekkel. A HS7 Ez a szerelem című dalának az MR Szimfonikusokkal közös, 2010-es feldolgozásával indult, majd a szigetes Szimfonik LIVE és a tavalyi Live 2.0 allstars koncertjeivel kiteljesedett sorozat után válaszúthoz érkezett a Petőfi Rádió. Mert az élő koncertsorozat harmadik darabja előtt komolyan fel kell tenni a kérdést: életképes-e még ez a szerelemgyerek?

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram