Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tizenkettő egy koncert: Balaton Method

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Balaton Method

Szimler Bálint és Rév Marcell zenés dokumentumfilmje, a Balaton Method koncertekkel egybekötött péntek esti bemutatójára nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Érdemes figyelni a Petőfi összes adásait!

A szabályok továbbra is változatlanok: naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetnem már aznap este 11 barátjával indulhat mozizni!



A Kodály Method alkotói különleges zenés filmet forgattak a Balaton körül, 17 zenekar és több száz zenész közreműködésével. Szimler Bálint és Rév Marcell filmjének gerincét zenei és filmes szempontból is izgalmas videók alkotják, amelyek dokufilmes részekkel kiegészülve adnak majd egyfajta kor- és hangulatjelentést nemcsak a Balatonról, hanem a mai magyar könnyűzenéről is. A bemutató után koncertet adnak a filmben szereplő zenekarok, mint az Akkezdet Phiai, a Punnany Massif, a Soerii & Poolek, a Middlemist Red vagy Hó Márton és a Jégkorszak!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram