Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi TOP 50 extra: Full Range

Címkék: Petőfi TOP50 magyar album, extra, Brains

BRAINS – FULL RANGE (Beats Hotel, 2013)


Kevés zenekar megy át akkora műfajbeli átalakuláson, mint a kereken húsz éve alakult szentendrei Brains. A kezdetekben hardcore-t, majd funk rockot játszottak, úgyhogy meglehetősen rögös út vezetett ahhoz a hol elektronikus, hol rockos, no meg reggae-s és hip hopos elegyhez, ami manapság jellemző rájuk. A fordulópont a 2006-os Humanual album volt, melynek elkészítésében már MC Columbo is részt vett, és két további, szintén ígéretes lemezt követően vették fel eddigi talán legkiforrottabb munkájukat, a 2013-as Full Range-et.

A cím igencsak találó, hiszen egyrészt rengeteg stílus sorakozik fel a dalokban, másrészt a zenekar ereje teljében van. A Kosheen-énekesnő Sian Evanst szerepeltető We Are One, a Punnany Massif tagjainak vendégeskedésével felvett Nem csak te vagy, valamint a Hurts, a Your Desire vagy a Budapest Tours a hazai fesztiválok legnagyobb slágereinek számítanak 2013 óta.



A 2013-as albumot Nagy István Steve zenei szakértőnk társaságában Babucs Kriszta mutatja be december 19-én, 21 órától a Kultúrfitneszben!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram