Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Petőfi TOP50 magyar album, extra, Kiscsillag

KISCSILLAG – ÖRÖKRE SZÍVEMBE ZÁRTALAK (Megadó Kiadó, 2009)


A Kiscsillagot akkor alapította Lovasi András, amikor a Kispál és a Borz kezdett megtorpanni, az új együttes ritmusszekciója pedig (az állandó Kispál-vendég Leskovics "Lecsó" Gábor mellett) két ős-kispálos, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor lett. A 2006-os, meglehetősen fura címmel ellátott bemutatkozás, a Greatest Hits Vol. 01 rockosabb dalokat prezentált Lovasi (akkor még) főzenekarához képest, és ez igaz volt a három évvel későbbi folytatásra is.

Ekkorra már lezajlott egy tagcsere: Bräutigam helyett az akkor a Kispálban is doboló Mihalik Ábel jött, és ugyan nem igazán neki köszönhető, de a felhozatal némileg színesebb lett a debüthöz képest. Talán a Légyszíves lett ennek az újfent vicces borítóval megküldött albumnak a legkiemelkedőbb darabja, de olyan számokat is fontos megemlíteni, mint az Örökre, a Pénz miatt vagy a régi haverral, Rátgéber Lászlóval közös és fesztiválnevet is ihlető Fishing On Orfű.



A 2009-es albumot Nagy István Steve zenei szakértőnk társaságában Babucs Kriszta mutatja be december 16-án, 21 órától a Kultúrfitneszben!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram