Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi TOP 50 extra: Filmzenék

Címkék: Petőfi TOP50 magyar album, filmzene

Vasárnap este búcsút intettünk a Petőfi TOP 50 magyar album sorozatunknak. A záró adásban a magyar filmzenékből készítettünk egy újabb, öt albumos válogatást, hiszen sorozatunk bővített kiadásának első és második része után ez is egy olyan keresztmetszet, amely segít átlátni az elmúlt fél évszázad magyar popkultúráját.  

Íme tehát a legjobb magyar filmzenék listája - szerintünk. Jó mozizást!


CSINIBABA (Bouvard & Pécuchet Records, 1997)

CSINIBABA (Bouvard & Pécuchet Records, 1997)
Tímár Péter mindig is a sajátosan filmezett alkotásairól volt híres, és természetesen a Csinibaba is dúskál az optikai trükkökben, az első dolog viszont, ami mégis eszünkbe jut a filmről, az a zenéje. Egy igazi nosztalgikus zenés vígjátékról van szó, melynek története egy hőn áhított finnországi dalfesztivál körül forog, amit pedig hallunk, az jópofa örökzöldek a kilencvenes évekre hangszerelve, de azért mindenképp a régi idők hangulatában. Az album legsikeresebb dalait a korszak ünnepelt altersztárzenekara, a Kispál és a Borz adta elő, akiket ezért – no meg a nem sokkal korábban kiadott Emese című számukért – a saját közönsége elkommerszedéssel vádolt meg. A Lovasiék által feldolgozott Kicsit szomorkás a hangulatom, a Gézengúz és a címadó dal mellett mindenképp fontos még megemlíteni Cseh Tamás Angeláját, vagy a főszereplő Gálvölgyi János énekhangjával rögzített felvételeket.


Az album dalai: Csinibaba (Bágya A., G. Dénes Gy. – Kispál és a Borz), Élj vele boldogan (Majláth J., Fülöp K. – Závody Gábor), Kicsit szomorkás a hangulatom (Nádas G., Szenes I. – Kispál és a Borz), Egyedül a tóparton (Deák T., Hajnal I. – Bársony Attila), Su-su bolondság (Bágya A., G. Dénes Gy. – Kovács Felicia Flóra, Czerovszky Henni), Különös éjszaka (Nádas G., Kalmár T. – Czerovszky Henni), Valaki kell nekem is (Majláth J., Kalmár T. – Kovács Felicia Flóra), Bikiniben láttam meg (Sas L., Rákosi J. – Kispál és a Borz), Te szeress legalább (Fényes Sz., Bacsó P. – Kovács Felicia Flóra, Závody Gábor), Csak félig lenne meg (Fényes Sz., Szenes I. – Czerovszky Henni), Gézengúz (Club együttes – Kispál és a Borz), Fogj egy sétapálcát (Fényes Sz., Szász P. – Gálvölgyi János), Pest megér egy estet (Hajdú J., Brand I. – Kovács Felicia Flóra, Gálvölgyi János), Angela (Cseh T., Bereményi G. – Cseh Tamás), Táskarádió (Fényes Sz., Szász P. – Závody Gábor, Bársony Attila), Imádok élni (Majláth J., Kováts J. – Závody Gábor, Bársony Attila, Kovács Felicia Flóra, zerovszky Henni)


***

KONTROLL (Magneoton 2003)

KONTROLL (Magneoton 2003)


Kultuszfilmhez kiváló zene is dukál, úgyhogy jól döntött Antal Nimród, amikor a Neót kérte fel bemutatkozó filmjének soundtrackjére. A kilencvenes években még a Populär nevű Depeche Mode utánérzést működtető Milkovics-Moldvai kettős 1997-ben alapította az új zenekart olyan előadók hatására, mint pl. a Chemical Brothers, és nem sokkal később csatlakozott hozzájuk a Heaven Street Seven frontembere, Szűcs Krisztián. Több sláger és két jól sikerült album után Szűcs végleg az anyazenekarának szentelte minden energiáját, pont akkortájt, amikor a Kontroll felkérés érkezett. Ez a lemez egy átmeneti időszakban kapta el a Neót, mert már hallható rajta a későbbi dalokat alapvetően meghatározó Hódosi Enikő-Kőváry Péter kettős is. Teljes mértékben olyan zenét hallunk, ami egy föld alatt játszódó filmhez illik, van itt triphop, ambient, dancerock és még sok minden más. Egyvalami biztos: a Neo zenéje elengedhetetlen hozzátevője volt a film nemzetközi sikerének.


Az album dalai: Metró, Ébredés, Üldözés, Közjáték, Kontroll, Régi Ismerős, Peron, Sínfutás, Barangolás, Szerelem Téma, Gyalogkakukk (It's Over Now), Őrangyal


***

ISTVÁN, A KIRÁLY (Hungaroton, 1983)

ISTVÁN, A KIRÁLY (Hungaroton, 1983)
A már régóta kiválóan összecsiszolódott Bródy-Szörényi páros az Illés, a Fonográf és a másoknak készített munkák után is bőven tudott nagyot dobni. Részben a Jézus Krisztus szupersztár című musical hatására úgy döntöttek, hogy ők is írnak egy rockoperát, ráadásul a történet főszereplőjének államalapító királyunkat tették meg. Ekkora vállalásba könnyen bele lehetett volna bukni, viszont a dalszerzői véna kiválóan működött, és az sem volt mellékes, hogy a korszak legjobb énekesei/színészei szerepeltek a produkcióban. Varga Miklós, Deák Bill Gyula, Nagy Feró és Vikidál Gyula egyaránt csúcsformában teljesít a több mint másfél órás lemezen, mely tulajdonképpen az azonos című, Koltay Gábor rendezte film soundtrackje. Természetesen élő formában is színpadra került a mű, több emlékezetes formában: elég csak a Királydombon tartott ősbemutatót, az 1990-es Népstadion-koncertet vagy a nagy vihart kavart, 2013-as jubileumi előadást megemlíteni.

Az album dalai:

I. Az Örökség – Te kit választanál?, Töltsd el szívünk fényesség / Veni Lumen Cordium, Gyarló az ember, Nem vagyunk még hozzád méltók / Nem kell ilyen isten, Géza fejedelem temetése / Kyrie Eleison, Nincs más út csak az isten útja;

II. Esztergom – Adj békét uram / Da Pacem Domine, Üdvöz légyen Géza fia / Koppány küldött jó úrnőm, Abcug Koppány, István fiam!, Unom a politikát, Fejedelmünk István!, Oly távol vagy tőlem (és mégis közel);

III. Koppány Vezér – Szállj fel, szabad madár, Te vagy a legszebb álmunk, Abcug István, Szemtől szembe, Áldozatunk fogadjátok, Elkésett békevágy, Véres kardot hoztam / Vezess minket István;

IV. István, a király – Gyászba öltözött csillagom / Töltsd el szívünk fényesség, Hála néked fejedelem!, Halld meg uram a kérésem / Felnégyelni!, Oly távol vagy tőlem, Koppány felnégyelése / Glória, Glória / István, a király, István, a király / Felkelt a napunk.


***

KALÓZOK (Tom-Tom Records, 1999)

KALÓZOK (Tom-Tom Records, 1999)


A gyerekszínészként (többek között Mézga Aladár hangjaként) indult Geszti Péter popzenei munkássága a nyolcvanas években kezdődött az Első Emelet szövegírójaként, majd annak a zenekarnak két tagjával megalapította Magyarország első rapcsapatát, a Rapülőket. Két nagyon sikeres lemez után Geszti inkább a reklámszakmában kamatoztatta tehetséget, mígnem a kilencvenes évek végén létrehozott egy újabb együttest, a Jazz+Az-t. A Rapülőkhöz képest funkysabb, soulosabb és persze azért jazzesebb projektben Kozma Orsolya, Váczi Eszter és Behumi Dorottya voltak a társai, a zenei részért pedig Dés András felelt. A csapat már a Miniszter félrelép soundtrackjén is közreműködött, a Kalózok című film zenéje viszont már teljes mértékben az ő nevükhöz fűződik. A Ma jól vagyok, a Megint hétfő, a Csepp a tengerben és a Mit tehet a sejt óriási sláger lett, Geszti pedig hasonlóképp cselekedett, mint előző együttese esetében – nem sokkal később a Jazz+Az-t is feloszlatta a sikerek csúcsán.


Az album dalai: Megint hétfő, Ma jól vagyok, Nana!, Lusta szerető, Csepp a tengerben, Mintamókus, Valahol biztos unnak már, Mit tehet a sejt?, Csináld rosszul!, Legyen végre más!


***

MOZIKLIP (Gong, 1987)

MOZIKLIP (Gong, 1987)


Ma már nehezen tudjuk elképzelni, hogy végignézünk egy videóklipekből álló filmet, viszont bő negyedszázaddal ezelőtt ez még simán megtörténhetett. Tímár Péter a nyolcvanas évek közepén az Egészséges erotikával tette le a névjegyét, két évvel később leforgatott 18 videóklipet, és összefűzte őket egy mozifilmmé. A dalok érdekessége, hogy csupa olyan felvételről van szó, ami kifejezetten a filmhez készült, vagyis az előadók saját lemezein nem találhatóak meg. Itt van az akkori magyar pop krémje, mindenféle műfajból és kasztból: vannak bejáratott, nagy nevek (V’Moto-Rock, Révész Sándor, Komár László, Zorán), aktuális sztárok (Z’Zi Labor, Napoleon Boulevard), az underground képviselői (Sziámi) és még feltörekvő tehetségek is (Anita, Kentaur). Egyedül Galla Miklós felvétele nem ment át a szűrőn, a többi dal (és klip) viszont egy olyan pillanatot örökít meg, ami nem csak a magyar, hanem a nemzetközi popmezőnyben is egyedülállónak tekinthető. 


Az album dalai: Moziklip (V'Moto-Rock), Élni tudni kell (Komár László), Várj rám (Sárközi Anita), Szárnyak nélkül (Z'Zi Labor), Boldog dal (Katona Klári, Somló Tamás), Kornél és Elvira (Ács Enikő), Munkaszállás (Varga Miklós), Kacsamajom (Kamara Rock Trió), Indián dal (Kőnigh Péter és a Ciklámen), Számíthatsz rám (Zorán), Álmunkra vigyázz (Napóleon Boulevard), Szerdakirálynő (Laár András), Mi már leszoktunk róla (Sziámi), Ne várd a hullócsillagot (Révész Sándor), Sirálysziget (Kentaur), 100 bolha (Sziámi), Vasárnap éjjel (Korom Attila), Az elveszett éden (Dolák-Saly Róbert)


Minden órában egy Csík!

Címkék: Csík zenekar

A mai napon, november 19-én a Petőfi Rádióban a magyar népzene kiemelkedő zászlóhordozójáé, a Csík zenekaré a főszerep - a hamarosan 50 éves Csík Jánosnak pedig sok boldogságot kívánunk!

Csík János - MTI Fotó: Ujvári Sándor

Csík János - (Fotó: Ujvári Sándor / MTI)


Egy héttagú zenekar, amely 1988 óta már Kossuth-díjjal és több platinalemezzel büszkélkedhet. Eszük ágában sincs a legpopulárisabb divathullámot követni, vagy kifejezetten a fiatalokat megszólítani – mégis tízen- és huszonévesek is tömegével járnak a fellépéseikre. Népzenei vonalat képviselnek, amellyel nem könnyű manapság érvényesülni, vidéki formációként mégis lefőztek nagyobb előnnyel induló fővárosi táncházakat és táncegyütteseket. Nem volt ez céljuk, egyszerűen csak eljuttatták a közönséghez azt, amit akartak.

Csík János Kecskeméten verbuválta a csapatot. Cimbalom, nagybőgő, hegedű, brácsa, fúvós hangszerek, és népdalt az alternatívval keveréshez méltó énekhangok. Néhány tag persze cserélődött az évek során, de többen a kezdetektől fogva itt vannak és állandóan újítják, formálják, frissítik az együttest. Számtalan lemezt, rajta utánozhatatlan vonós-, fúvós- és cimbalomjátékot, súlyos, kacagó és ríkató gondolatot, falusi utcákra és parasztházakba repítő hangulatot, esőt és sarat, semmit nem értő senkit, lélekképet, tiszta szívet és szívbe rejtett pillanatot adtak már nekünk. Sőt, egy leckét is a kitartáshoz. Csík János 2002-ben átvészelt egy súlyos baleset okozta kartörést, amely azt is kérdésessé tette, egyáltalán foghat-e még vonót a kezébe. Neves zenészek és rajongók fogtak össze, az ő támogatásukkal és a mérhetetlen hittel a prímás visszatérhetett az életét jelentő hegedűzéshez.

A Petőfin a mai napon minden órában beszélgetünk olyasvalakivel, aki dolgozott, alkotott, zenélt már a Csík zenekarral. Itt lesz Őze Áron, Mihalik Ábel, Süveges Gergő, Lovasi András, Berecz András, Lévai Balázs, Dresch Mihály, Kiss Tibi, Rúzsa Magdi és Dióssy D. Ákos.

Megosztunk érdekességeket az együttesről, amely délután 4-től élőben zenél a stúdiónkban. És persze a születésnapossal is beszélgetünk. Csík János éppen 50. életévének napján, december 30-án készül zenekarával az óévbúcsúztató koncertre.

Apropó, erre jegyeket is nyerhettek minden órában. Csak figyeljétek a Facebook-ot!




Hozzászólnál? Itt lehet!

Új időknek új dalaival

Címkék: Új időknek új dalaival, Nagyon zene!

Kör. A teljesség jelképe. Sokan használják a kör szimbolikáját annak hangsúlyozására, hogy amivel foglalkoznak, azt a teljesség igényével teszik. A Petőfi Rádiónál is afféle kört építgetünk: minél teljesebb zenei válogatásra törekszünk – a saját körünkön belül.

A körnek azonban széle is van, sőt! Épp attól válik teljessé. A kör széle – ha úgy tetszik, a perifériája – tehát ugyanolyan fontos, mint a közepe. Ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól rendszeresen fókuszálunk olyan dalokra, amelyek valamilyen szempontból a periférián helyezkednek el. Ezek a szerzemények általában egy szűkebb réteg figyelmét kötik le, valamilyen szempontból még specifikusabbak, egyedibbek, és emiatt még egy fokkal izgalmasabbak, mint a kör közepén forgolódó szólamok.

Ezen új dalok kiemelt beemelésével indítunk új időket zenei körforgásunkban. Hogy pontosan tudjátok, mikor következik egy ilyen dal, figyeljétek saját, Ady után személyre szabott szlogenjüket: „Új időknek új dalaival – Petőfi Rádió, Nagyon zene!” Ha ezt halljátok, füleljetek. Mellette pedig olvassátok majd bejegyzéseinket az új időknek új dalairól a Petőfi blogján is!

Csupán néhány példa az első körös merítésből: foglalkozunk az idei Hangfoglalás győzteseinek, a Margaret Islandnek Nem voltál jó című felvételével, amelyhez Bródy János írta a dalszöveget. De említhetjük az igazi zsenialitással elszövegelt Szeretem Pestet című alkotást is Pajor Tamástól. Persze a kör széle sem csak a hazai zenékből áll: a Black Keys, vagy épp az Alt-J egy-egy dala is sorra kerül majd. És ezzel a kör még korántsem zárult be. Nem is fog!



Hozzászólnál? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Kétszeresen is kimaxoltuk a nyarat. Jó emberek jöttek és hazaiak." - mondta a Kultúrfitneszes Horváth Gergely a Strand Fesztivál utolsó napján. A Balatonban fürdés ugyan teljesen kimaradt a Petőfis csapatnak, de helyette legalább annyi vizet kaptak felülről. Ez egyedül Buda Marcit zavarta, de Őt se nagyon.. csak olyan kicsit... inkább.



Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

Horváth Gergely a Kultúrfitnesz személyi trénere elárulja a lényeget, akárcsak a rövidnadrágos Zacher Gábor... az Online Árnyék (kovácspeti) kamerájába.



Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Neeee!!! Pedig tegnap éccaka már sütött a nap" - mondta Endre, aki mind a négy napra bevette magát a STRANDRA. ...és valóban. Éjszaka megvilágosító erővel szakadt le az ég és még jobban egybekovácsolta a "fésületlen" (by horváthgergő) Fesztivál lakosságát. Kovács Péter Junior és online árnyék beszámolója:


Kommentálnád? Itt lehet!

Strand Fesztivál: Kimaxoljuk a nyarat!

Címkék: Strand Fesztivál, Nagyon zene!, videó

"Olyan a Strand Fesztivál, mint amilyen tavaly volt. Megmaradt kócosnak, és ezt mi nagyon szeretjük" - lelkendezik Horváth Gergely a Nagyon Zene Fesztivál első napján. Hogy mit is jelent ez? Rögtönzött Cloud 9+ akusztik koncertet a konténerstúdió tetején, fesztiválozókat, akik a Stranddal "maxolják ki" a nyarat, és persze Buda Marcit, aki nem ijed meg a saját árnyékától...


Élményvideó a Strand első napjáról!



Kommentálnád? Itt lehet!

Strandolsz velünk?

Címkék: STRAND, Nagyon zene!, fesztivál, Balaton

Sokan úgy tartják: augusztus 20-tól már nem érdemes számolni a strandolással, mert jellemzően ősziesre fordul az idő, és különben is, mindenkiben előtör az a melankolikus, feladva legyintős felismerés, hogy „most már úgyis itt a nyár vége, a legnagyobb élményeken túlvagyunk”. Eme berögződést óriási lelkesedéssel rúgja fel a Petőfi Rádió az augusztus 20-án kezdődő Strand Fesztivállal!

Ezen a héten már megkezdjük adásainkban a bemelegítést – például strandolásra fókuszáló időjárás-jelentésekkel, amelyeket reggel, a Talpra magyarban hallhattok, délután, az Egész útonban pedig egyedi ötletekkel szolgálunk arról, mit érdemes magunkkal vinnünk a Strandra. Még egyszer hangsúlyozzuk: egyedi ötletek várhatók...

Természetesen a főszerep továbbra is a nagyon zenészeké: a fesztiválra hangoló zenei kínálatot a fellépők dalaival és velük készült interjúkkal spékeljük meg. A Petőfi Összesben kedden a Parov Stelar Band, szerdán John Newman, csütörtökön a Papa Roach, pénteken pedig a Wilkinson kerül fókuszba. Jövő hétfőn pedig a hazai kedvenceken a sor: a Brains, a Punnany Massif, a Quimby és Péterfy Bori egyaránt kiemelt szerepbe kerülnek egy időre. Ám ők még korántsem a Strandon várható fellépők teljes listája.

Augusztus 20-tól négy nap a nagyon zene jegyében! Élőben Zamárdiból, sátrakkal, fröccsel, jó kajákkal, 100 méteres siklópályával, na és persze a Balatonban csobogó bikinis-fürdőgatyás társasággal - azaz veletek.

Találkozzunk ott és küldjük meg a nyár végét egy kiadós Strandbulival!


Kommentálnád? Itt lehet!

Ősz-összegző, télköszöntő

Címkék: Nagyon zene!, tél

Mozgalmas őszi hónapok állnak mögöttünk. A nagyon zenék tarka kínálatában ugyanis egyre inkább küldetésünknek gondoljuk, hogy a "közügyekkel" is törődjünk. Abból pedig sok van.


Az elmúlt hetekben - többek között - egy egész napot fordítottunk arra, hogy Ákost informatívan megünnepeljük, nosztalgiáztassuk, faggassuk. Legyen most mindegy, ha nem mindenki szereti egyformán - ő maga sem várja ezt. 20 éve töretlen aktivitása, 23 kiadott lemeze, számtalan (köztük Kossuth-) díja és U2 koncert előtti fellépése viszont tény.


De nem feledkeztünk meg a tolerancia, a gyermekjogok, a cukorbetegség, vagy épp az AIDS elleni küzdelem világnapjáról sem. Nem mindig egyszerű az effajta súlyos témákat a könnyednek és fiatalosnak szánt tartalmakba illeszteni, de akkor is feladatunknak érezzük, hogy ami országok figyelmét célozza, ami pozitív előremozdulások érdekét szolgálja, ami a - bármilyen szempontból - hátrányt szenvedők, kérdésekkel küszködők, magukban vagy nem magukban segítségért kiáltók, vagy egész egyszerűen a tájékozódni vágyók lehetőségeit tágítja, azt nekünk is segítenünk kell.

Esténként a legfrissebb-ropogósabb, legcsípősebb mondatok kerültek terítékre: slammereink ugyanis, bármi legyen, megmondják. A másik blogon, ha akarjátok, láthatjátok is őket. Vigyázat: a tervezettnél óvatosabban nyomjatok a Play gombra! Az új nemzedék szájhősei ugyanis hajlamosak a kíméletlenségre. Miért? Egyszerűen csak azért, mert az igazságot hallatják. Magukról. Rólatok. Rólunk.

Itt volt a Csík zenekar is. Sőt, itt van mindnyájunknak már 25 éve. A Petőfivel ünnepelt, stúdióban, élőzenével. Csík János vonója pedig méltó gazdára talált a játék nyertesével.

Hiszen itt vannak a játékok is, amelyekre tömegével érkeznek válaszaitok - akkora hűségről és aktivitásról téve tanúbizonyságot, amekkora, bevalljuk, még bennünket is elgondolkodtat.

Nem akarjuk azt írni: "köszönjük", vagy "hála Nektek, kedves Hallgatók". Inkább csak megígérjük, hogy továbbra is Benneteket és a Ti igényeiteket tartjuk a szemünk előtt.

Itt a december, pötyöget a hó. Vigyázzatok a jeges utcán... és amikor tehetitek, csoszogjatok a Petőfivel a fületekben.


 



Kommentálnád? Itt lehet!

Szimfonik Liv3 – online premier!

Címkék: Szimfonik Liv3, online, premier, Nagyon zene!

Megújulást hozott a Szimfonik-koncertsorozat történetében a széria nemrég színpadra állított harmadik darabja, a Liv3. Az MR Szimfonikus Zenekara és Kórusai kíséretével ezúttal a Petőfi Rádió legnépszerűbb slágereit adták elő a rádió holdudvarát alkotó, ismert magyar előadók.

Megtisztelő előzetes érdeklődésetek, és az a hatalmas tömeg, amely szeptember 7-én, a Közmédia napján, a Millenárison előadott produkciókat fogadta, meggyőzte a szervezőket arról, hogy érdemes változtatni egy másik gyakorlaton is: a koncertfelvételek utólagos közzétételén.

Ezúttal tehát nem kell megvárnotok, amíg kijön a DVD; a Szimfonik Liv3 koncert produkcióit a televíziós premier után itt és most, a Petőfi-blog naponta frissülő cikkében, valamint az elkövetkező hetekben a Petőfi Rádió Facebook-oldalán is egyesével közzétesszük!

Mert ezt diktálja a Nagyon zene…

Jó szórakozást!




Kristóf Norbert - Video Games


Címkék: Szimfonik Liv3, Dr. ZeneHouse, Kultúrfitnesz, podcast

Különkiadással indult a héten a Dr. ZeneHouse harmadik szezonja a Kultúrfitneszben: zenei szakértők ezúttal saját munkáit szedte ízekre a sorozatban. Olyan dalok kerülek Milkovics Mátyás boncasztalára, amelyeket a Szimfonik Liv3 zenei rendezőjekén maga hangszerelt át világslágerekből a koncere.

A héten bemutatott sorozat egyben visszahallgatható ITT - a Kultúrfitnesz blogban!

Kultúrfitnesz - online bemelegítő gyakorlatok a ma esti Szimfonik Liv3 koncertre Milkovics Mátyással, Péczeli Dórával és Horváth Gergellyel!





Kommentálnád? Itt lehet!



Tükörbe néz, meglepődik

Címkék: Szimfonik Liv3, zene, Petőfi Rádió, Közmédia napja, MR Szimfonikusok, Millenáris

A szeptemberi Szimfonik Liv3 koncert a zeneszerelem az őszinte megvallása lesz. Kimondottan és leplezetlenül a "Petőfi-hangzás" ünnepe. Erről árulkodik a felkért előadók és beválogatott dalok teljes sora, a szimfonikus hangszerelés és a TOP30 listákban is megfordult slágerek totális újraértelmezése. Zeneszerelem, de azért nem első látásra.



A hiedelmekkel ellentétben a kapcsolatoknak nem a hetedik, hanem a harmadik éve a legnehezebb. Ha még akkor is meg tudnak újulni, szétszakíthatatlanok maradnak.

Valami hasonló történik éppen a Szimfonik koncertekkel. A HS7 Ez a szerelem című dalának az MR Szimfonikusokkal közös, 2010-es feldolgozásával indult, majd a szigetes Szimfonik LIVE és a tavalyi Live 2.0 allstars koncertjeivel kiteljesedett sorozat után válaszúthoz érkezett a Petőfi Rádió. Mert az élő koncertsorozat harmadik darabja előtt komolyan fel kell tenni a kérdést: életképes-e még ez a szerelemgyerek?

Nagyon!

Címkék: nagyon zene, Petőfi Rádió, blog, a szerk.

Ez a Petőfi rádió vadonatúj blogja, mától minden műsor, műsorvezető, nagyon zene és nagyon zenész új online otthona.

Sláger- és tracklisták, interjúk, képek, videók, hanganyagok - minden egy helyen.

Nagyon zene, nagyon popkult, nagyon ti és nagyon mi.

Nagyon Petőfi!



Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram