Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tizenkettő egy koncert: Noel Richards

Címkék: Tizenkettő egy koncert, Noel Richards, játék

Noel Richards jövő vasárnapi életműkoncertjére nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert játékunkban. Érdemes figyelni a Petőfi összes adásait!

Naponta két kérdést teszünk fel, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, így szerencsés esetben jövő vasárnap már 11 barátjával indulhat szórakozni!

Budapesten ünnepli 60. születésnapját Noel Richards, a keresztény könnyűzene világsztárja. A walesi származású énekes-dalszerző mintegy negyven éve aktív. Zenekarával a legkülönfélébb helyszíneken lépett fel világszerte a templomoktól kezdve a stadionokig, a Wembley Stadionban például közel 50 ezer ember előtt játszottak. A 70-es évektől kezdődően a modern keresztény dicsőítő mozgalom zászlóvivője, több száz dicsőítő dal szerzője, melyeket világszerte énekelnek a gyülekezetek. Ezek közül talán a leginkább elterjedt dala az All Heaven Declares. Noel Richards 15 éve jár vissza rendszeresen koncertezni Magyarországra, egy keresztény találkozókat szervező társaság meghívására 60. születésnapját is itt ünnepli egy közel három órás életműkoncerttel, amelyen számos vendégszereplő, a műfaj hazai és nemzetközi sztárjai is fellépnek.



 


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram