Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi TOP 50: Péterfy Bori & Love Band

Címkék: Petőfi TOP50 magyar album, Péterfy Bori & Love Band

PÉTERFY BORI & LOVE BAND – PÉTERFY BORI & LOVE BAND (Megadó Kiadó, 2007)A színésznőként is ismert Péterfy Bori már a kilencvenes években az Amorf Ördögök oszlopos tagja volt, és amikor a zenekar 2007-ben feloszlott, a tagság megváltozott formátumban folytatta működését. A produkciót teljesen mértékben Bori köré építette a két zenei tettestárs, Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs, a hangzás pedig erőteljesen elmozdult a dallamos alterpop irányába.


Megadó Kiadó égisze alatt megjelent, cím nélküli debütáló album (melynek azóta a rajongók a Fák, denevérek, piócák címet adták) elkészültében Lovasi András is tevékenyen részt vett. A Délelőttök a kádban című Péterfy-Lovasi duett egyértelműen az album egyik csúcspontja, a másik pedig természetesen a mai napig heavy rotációban hallható Hajolj bele a hajamba, de a Vámpír, a Hello modern dijázn és a Katapult is majdhogynem ugyanannyira fülbemászóan sikerült.


A 2007-es albumot Péterfy Bori, Tövisházi Ambrus, Tariska Szabolcs, valamint Nagy István Steve társaságában Babucs Kriszta mutatja be október 24-án, 21 órától a Kultúrfitneszben!


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram