Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szimfonik LIVe - ha lemegy a nap

Címkék: Szimfonik LIVe

Nagyon bitangul szól! Az utolsó próbák egyikén jártunk Bocskor Bíborkával (Magashegyi Underground), Marsalkó Dáviddal és Járai Márkkal (Halott Pénz).

További infó: www.mediaklikk.hu/szimfoniklivewww.mtva.hu/kozmedianapja

 


Kommentálnád? Itt lehet!

Szimfonik LIVe - Az utolsó dal

Címkék: Szimfonik LIVe

Papp Szabi és Kéri Andris már gyakorlottan éneklik egymás dalát, Szabó Balázs csak veszi a levegőt, amíg ByeAlex bíbelődik a Zajjal, Buda Marci pedig összegez – az utolsó napos Szimfonik próba, amikor végül minden összeáll. Reméljük.

További infó: www.mediaklikk.hu/szimfoniklivewww.mtva.hu/kozmedianapja

 


Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Szimfonik LIVe, Kama, Prieger Fanni

Egyiküket sem először dobják a mélyvízbe, mégis, Prieger Fanni egészen meghatódott, Kama pedig megilletődött, amikor a géphang helyett végre élőben próbálhattak az MR Szimfonikusokkal a 6-os stúdióban. Pedig ez is csak egy laza napnak indult a gyárban…

További infó: www.mediaklikk.hu/szimfoniklive, www.mtva.hu/kozmedianapja




Kommentálnád? Itt lehet! 

Szimfonik LIVe - Piros madarak

Címkék: Szimfonik LIVe, Lovasi András, Bérczesi Róbert, Piros madár

Amikor két - fogalmazzunk úgy - az Angry Birds előtti generációból érkező énekesnek szinte egyszerre kattan be az, hogy a Piros madár című dalt érdemes lenne feldolgozni az egykori Kex együttestől, akkor nincs menekvés, ezeket a szándékokat egymásnak kell ereszteni a Szimfonik LIVe-on is. Mert ebből csakis valami izgalmas születhet... Lovasi András és Bérczesi Róbert kettősének próbáján jártunk!

További részletek: www.mediaklikk.hu/szimfoniklivewww.mtva.hu/kozmedianapja 


Kommentálnád? Itt lehet! 

  

Szimfonik anno

Címkék: Szimfonik LIVe

2011-ben kezdődött a Szigeten, majd jöttek a teltházas, izzó hangulatú Millenáris fergetegek. Az idén egyébként már volt Szimfonik Live, méghozzá Kolozsváron, amiről már volt szó itt is. Aki szeretné tudni, milyen szimfonikusokkal énekelni egy popkoncerten, most nézze meg kis visszatekintő videónkat! 


További részletek: 
www.mediaklikk.hu/szimfoniklivewww.mtva.hu/kozmedianapja


Kommentálnád? Itt lehet!

Szellemidézés - Szimfonik LIVe próba 2014

Címkék: Szimfonik LIVe

Esik eső, fúj a szél... de ilyen apróságok már nem igazán számítanak a zenekari próbák finisében. Lovasi András és Bérczesi Róbert duóját már nagyon várjuk, de az azért minket is meglepett, hogy a Mystery Gang és Pásztor Anna közös keresztmetszetében Karády Katalin szelleme sejlik fel. Vagy ködlik a távolban. Vagy valami ilyesmi. Folytatódnak próbák Szimfonikus zenekar nélkül!


További részletek:  www.mediaklikk.hu/szimfoniklive  , www.mtva.hu/kozmedianapja 



Kommentálnád? Itt lehet!

Címkék: Szimfonik Live, próba, 6-os stúdió

Szimfonik LIVe a próbateremben startol. Pontosabban elkezdődtek a próbák. Először Yorgosz, Deniz, Papp Szabi a Supernemből és Kéri Andris érkezett a Magyar Rádió legendás 6-os stúdiójába, a Szimfonikus zenekar szentélyébe.

További részletek:  www.mediaklikk.hu/szimfoniklive , www.mtva.hu/kozmedianapja



Kommentálnád? Itt lehet!

Youtube-on a Live 2.0!

Címkék: Szimfonik Live 2.0, videó, HS7

Szombat este mutatjuk be a Millenárison, a Közmédia napján a régóta várt Szimfonik Liv3 koncertet! Ennek kapcsán Ti hívtátok fel a figyelmünket a Petőfi Facebook-oldalán, hogy a tavalyi, Szimfonik Live 2.0 anyaga eddig csak CD-n került kereskedelmi forgalomba, de a felvételeket nem adtuk ki, pedig biztosan sokan kíváncsiak lennének rá...

Ezt most pótoljuk: a szombat esti koncertre készülve a Live 2.0 klipjeinek többségét sorra közzétesszük a Youtube-csatornánkon és a Facebook-oldalunkon! Kezdésnek álljon itt az Ez a szerelem a HS7-től, amelyik - hiszen ezzel indult az egész Szimfonik-sorozat - szinte már klasszikusunk.

Fogadjátok szeretettel a klipeket, jó szórakozást!





 





Kommentálnád? Itt lehet!



Szimfonik Liv3 kommandó végig a belvároson

Címkék: szimfonik live3


Kedden rosszalkodtunk egyet a városban az InFusion Trio-val, és mindenkinek az orra alá dörgöltük Jaggert. Egyébként pedig Szimfonik Liv3, szeptember 7., Millenáris. Már alig bírunk magunkkal.







Kommentálnád? Itt lehet!



Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram