A reblog.hu-n való regisztráció időpontja, a reblog.hu megtekintése során
rögzítésre kerül az utolsó belépés időpontja, illetve egyes esetekben -
a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az
operációs rendszer típusa valamint az IP cím.
Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.
Süti beállítások
Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra,
illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók
a látogatók számítógépére helyeznek el...
A szolgáltatást a Mediaworks Hungary Zrt.
(székhely: 1082 Budapest, Üllői út 48., továbbiakban: „Szolgáltató”) nyújtja
az alább leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod felhasználási feltételeinket.
Nyersen valószínűleg nem sokan eszegetik... No de levesként, finoman, krémesen? Így már mindjárt más, igaz?
Tekintettel a hideg idő vészes közeledésére és a tényre, hogy mostanában sajnos sokan betegeskedünk, az Egész úton október 11-i adásában egy finom, testet-lelket átmelengető és nem mellékesen igen egészséges zöldségből készülő levest főztünk az uffblog.hu konyhafőnökeivel.
Aki még mindig hezitál, annak némi információ a karalábéról: a növényi rostban gazdag zöldség serkenti, karbantartja emésztésünket. Remek táplálék energia- és sószegény étkezés kiegészítéséhez, és antibakteriális hatású. Fogyasztása légúti- , valamint a bőrbetegségek esetén kifejezetten javasolt.
Ásványianyagai közül legjelentősebb a kálium, és említésre méltó még magnézium-, jód-, kén-, szelén-, mész- és foszfortartalma is. Levelében igen sok vas és karotinoid található.
Táplálkozástani értékéhez vitaminjai (A, B1, B2, B6 és C) is hozzájárulnak. A B-vitaminok közül kiemelendő még folsav- és pantoténsavtartalma.