AJÁNLÓ
 
10:50
2014. 10. 03.
Az év utolsó Petőfi Backstage-ének vendége Zana Zoltán volt, aki Karteljével éppen az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
10:50
2014. 10. 03.
A Petőfi Backstage csütörtökről csütörtökre az Akvárium Klubban várja mindazokat, akik hosszasabban...
A bejegyzés folyatódik
 
10:50
2014. 10. 03.
Föltámad a tenger a hétvégén – minden eddiginél látványosabb, dupla előadással tér vissza...
A bejegyzés folyatódik
 
10:50
2014. 10. 03.
Szimler Bálint és Rév Marcell zenés dokumentumfilmje, a Balaton Method koncertekkel egybekötött...
A bejegyzés folyatódik
 
10:50
2014. 10. 03.
A Cloud 9+ lemezbemutató koncertjére nyerhettek egy tucatnyi jegyet a héten Tizenkettő egy koncert...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyertek a klubba – indul a Petőfi Backstage!

Címkék: Petőfi Backstage, klub, Akvárium Klub

Szeretnénk, ha minél többen beférnétek a szerkesztőségünkbe, de ez a lehetőség azért korlátos. Úgy döntöttünk ezért, hogy inkább mi megyünk el hozzátok! Október 9-étől házhoz visszük a Petőfi Rádiót: az Akvárium Klubban induló csütörtöki klubsorozatunkban élő Kultúrfitnesz-beszélgetéseket tartunk, nagyon zenészeink helyben mutatják be kedvenc dalaikat, majd DJ Izil segítségével hatalmas petőfis bulival zárjuk az estét!

A Petőfi Rádió Backstage első, október 9-i találkozóján Lovasi András hozza magával kedvenc dalait, az ő Személyes Ügyét hallgathatjátok élőben, Horváth Gergely pedig a Kultúrfitnesz Szabad Egyetem rendszeres előadóját, Tari Annamáriát látja vendégül, aki ezúttal a szuperegós szerelemről fog mesélni „Szeretem magam veled” címmel. Mindezt rögzítjük is, így a beszélgetéseket a rákövetkező héten szerkesztett formában meg is hallgathatjátok a rádióban. DJ Izil pedig ritka kísérletre vállalkozik a Backstage esteken: a hajnalig tartó programban klubos válogatásban szólaltatja meg a Petőfi Rádióban hallható legjobb dalokat!

Október 9-én induló sorozatunk ezután majdnem minden csütörtökön jelentkezik. Igaz, a legközelebbi alkalomra október 23-áig kell várni, ám akkor Kama és Sena lesznek a vendégeink, akikkelMagyarság feketén-fehéren” címmel beszélget Horváth Gergely, a Személyes Ügy felvételére pedig Fluor Tomi hozza magával a kedvenc trackjeit.

A belépés ingyenes – ha szeretnétek találkozni velünk és nagyon zenészeinkkel, vagy kedvenc petőfis dalválogatásotokra bulizni, gyertek velünk klubozni, jó lesz!



Hozzászólnál? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram