AJÁNLÓ
 
12:00
2014. 04. 14.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 04. 14.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 04. 14.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Chris.SU - 04.12.14

Címkék: Petőfi DJ, Chris.SU, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!
 

Chris.SU a magyar drum’n’bass szcéna egyik kiemelkedő egyénisége, vezető DJ-je és producere, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy országunk felkerüljön a stílus világtérképére. A drumandbass.hu közönségszavazásán többször is az év legjobb magyar drum’n’bass DJ-jének és producerének választották, illetve az angol d&b awardson jelölték a legjobb tech/neurofunk DJ kategóriában is. Ezen kívül az Európai Fény- és Hangakadémia illetve az imPro School oktatója és vendégelőadója is. Karrierje során számos országban megfordult már, többek közt Ausztráliában, Új-Zélandon, Hongkongban, az USA-ban és Kanadában, valamint szinte az összes európai országban. Itthon jórészt a Bladerunnaz szervezőcsapat bulijain lehet nevével találkozni. 

Krisztián zenei pályája korán indult: 7 éves korától zeneiskolába járt ahol csellózni tanult, így komolyabb zeneelméleti és gyakorlati tudásra is szert tett, ami később sokat segített neki a zeneírásban. Elektronikus zenét 1996, drum’n’basst 1999 óta készít. Első megjelenése 2000-ben a részben magyar vonatkozású Subscope Recordingson volt. 

A 2002-es, DJ Trace által fémjelzett DSCI4-en megjelent "Astro-Sine" óta zenéit folyamatosan játsszák a szcéna legnevesebb DJ-i, mint például Klute, Teebee, Ed Rush & Optical, Matrix, Andy C, Hype, Friction, Concord Dawn, Ill.Skillz, BSE, Pendulum, Flight, és DJ Bailey. 

Szóló munkáin kívül rengeteg ismert előadóval készített már közös felvételt, mint például a Concord Dawn, State of Mind, Ill.Skillz, Black Sun Empire, a magyarok közül pedig SKC, Mindscape, Jade és DJ Madd, illetve - nem utolsó sorban - a Tactile csapattal. E formációval 2006-ban egy albumot is megjelentettek (Super System LP – Timeless Recordings), illetve 2008-ban saját labelük, a Tactile Vinyl is elindult. 

Chris a 2012-es FATE EP című 4+1 számos minialbumával hívta fel magára a figyelmet (a „Higher” című, Mirával, a Plastic Heaven énekesnőjével közösen készített zenéjéhez videóklip is készült), majd 2013 októberében – sorsát saját kezébe véve - elindította saját kiadóját, a FATE Recordingsot a szintén Mirával közös „Together in the Night”-tal, illetve a State of Minddal készített „The Burning”-gel.

facebook.com/chrissuofficial

twitter.com/chrissuofficial

soundcloud.com/chrissuofficial

youtube.com/chrissuofficial

FATE Recordings, Commercial Suicide, Subtitles – HU

FATE Recordings:

facebook.com/faterecordings

twitter.com/faterecordings

soundcloud.com/faterecordings

Video: Chris.SU ft. Mira: „Higher” [OFFICIAL VIDEO] 

Mix1: Renegade Hardware 18th Birthday Mix 

Mix2: Sunandbass Podcast 12



A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram