OLVASTAD MÁR?
 
Wondawulf: Wondering mix
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az ünnepekre készülve Kovács Jeromos "Wondawulf”, a Petőfi rezidens DJ-je. A Classic mix folytatása már visszahallgatható a blogban is! „Már a 60-as évek végén...
 
Wondawulf: Classic Mix
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens DJ-je a klasszikus zene és a mai modern elektronikus zene találkozását tetten érő, exkluzív mixet készített, amelyet alig néhány hete mutattunk be a Petőfi Rádióban....

Petőfi DJ: Shizuka - 05.20.14

Címkék: Petőfi DJ, Shizuka, podcastPetőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!

 

Shizuka 1984-ben született Szombathelyen. Dj, producer, remixer. A zene iránti érdeklődése már gyerekkorban kezdődött (rock, klasszikus, népzene, elektronika). Több klubban, fesztiválon zenélt már Magyarországon, Ausztriában, Görögországban, Olaszországban és Thaiföldön is.

2007 óta foglalkozik zeneírással és remixek készítésével. Első remixe a görög Deepsessions Recordsnál debütált. 2008-ban volt az első rádióműsora (magiCRoom) a szintén görög Dance Radio Progstream csatornáján, majd a Justmusic.fm (Szigorú csütörtök) és a Face Radio (Aluljáró) következett, jelenleg pedig a Petőfi Rádió rezidens DJ-je.

2012 Petőfi DJ győztes. Az MTVA műsorainak (DTK, Legenda, M3 csatorna) is készített zenét. A szakmában elismert külföldi producerekkel és lemezlovasokkal is dolgozott együtt, mint UMEK, James Zabiela, Sasha, Mark Knight, Michi Graf (Falco).

2013-ban a New Level Empire zenekar DJ-je.

facebook.com/dj.shizuka


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram