AJÁNLÓ
 
16:40
2014. 04. 02.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
16:40
2014. 04. 02.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
16:40
2014. 04. 02.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Space Inhalerz - 03.31.14

Címkék: Petőfi DJ, Space Inhalerz, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!
 

A Space Inhalerz név egy 2010-ben alapított pécsi szervezőcsapatot takar. Nagyjából havonta egyszer tartunk egy klubestet Pécsett, ahol a legkülönbözőbb műfajokból mutatva igyekszünk megmutatni, hogy miért jó elektronikus zenét hallgatni.

Négyen zenélünk: boci főleg a uk house-ra és technóra helyezi a hangsúlyt, ddhd egy fokkal borúsabb acidot, bass musicot vagy technót játszik, chromeshelter viszi a dubstepes, trapes, wobbleres irányt, SerJoe pedig a durvább és vokálosabb electro szekciókért felel. Mixünk is ezt a struktúrát követi, ebben a sorrendben váltottuk egymást 15 percenként.

Akit ebben a formában nem tudtunk bemutatni, az az állandó vizuálosunk, aki szintén nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fellépéseink egyedi élményt nyújtsanak. Nem hagyhatjuk ki a grafikusunkat és a kreatív ismerőseink hadát, akik mind rengeteget tettek azért, hogy valami kivételeset tudjunk minden alkalommal nyújtani a közönségünknek.

Az elmúlt négy év során rengetegen megfordultak a bulijainkban. Hogy a legnagyobb neveket említsük, velünk lépett fel Pécsett Caspa, Tai, a Koan Sound, a Mightyfools, Bad Mojo, Embryo, és hamarosan hozzánk érkezik Bart B More. A nálunk járt külföldiekénél persze jóval hosszabb az általunk lehívott magyar dj-k és producerek listája, ezt meg sem kíséreljük most felsorolni.

Mixünkben az újvonalas uk house-tól a technón keresztül a trapig és a döngölő elektróig mindenfélét hallhattok. Legyetek kitartóak, ha egy stílus nem is feltétlenül nyeri el a tetszéseteket, negyed óra múlva jön a váltás. További mixekért, videókért, galériákért, illetve úgy általában rólunk több infóért pedig látogassatok el a honlapunkra vagy Facebook-oldalunkra!

spaceinhalerz.com

facebook.com/spaceinhalerz

 


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram