AJÁNLÓ
 
14:57
2014. 03. 20.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
14:57
2014. 03. 20.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
14:57
2014. 03. 20.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Ster - 03.19.14

Címkék: Petőfi DJ, Ster, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!

 

Ster elektronikus zenei pályafutása több mint 10 éves múltra tekint vissza. 2003-ban a breakbeat őrület indította el a budapesti éjszakában, majd ezt követték az olyan "egyenesebb" stílusok, mint az electro, techno vagy deep/tech/progressive house, de a dubstep/drumstep és a drum & bass energikus világa sem maradt ki a zenei arzenálból. 2-3 éve már az itthon még frissebb stílusok, például a trap, a twerk, a midtempo vagy akár a moombahton foglalkoztatják legjobban, de örömmel szemléli azt is, ahogyan a breakbeat visszatér.

A széles zenei spektrum a DJ fellépések terén is változatos lehetőségeket hozott. Az elmúlt évek során Ster olyan nevekkel zenélhetett egy színpadon, mint Knife Party, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Freestylers, Modestep, Pegboard Nerds, Dirtyloud, Xilent, Gemini, BAR9, FuntCase, Cookie Monsta, Genetix, Document One, Ed Solo, Meat Katie, Zodiac Cartel, High Rankin, Drumattic Twins, Soul Of Man, Slyde, Featurecast, Gramophonedzie vagy éppen Parov Stelar. A hazai klubok és party-sorozatok mellett a Balaton Soundon és a Szigeten, valamint a Több Technót a Parlamentbe eseményein, illetve Franciaországban, Ausztriában és Szlovákiában is fellépett már meghívott vendégként.

Az új stílusok térhódításán felbuzdulva 2012 őszén Ster megalapította a magyar trap zenei közösséget, az It's A Trap-et, melynek célja, hogy nemzetközi szinten terjessze a kapcsolódó műfajokban tevékenykedő kortárs magyar producereket és DJ-ket. A teszt-jellegű kezdeményezés minden elképzelését felülmúlta: alig több mint másfél év alatt már közel 6 000 rajongó és több mint 70 000 Soundcloud lejátszás népszerűsíti a hazai tehetségeket világszerte.

Ster jelenleg a FeelGood bulik rendszeres fellépője, illetve Ackbar alteregója alatt az It’s A Trap közösség feje. Bemutatkozó Petőfi DJ mixében aktuális ízlésvilágát ismerhetitek meg 60 percbe sűrítve. Vigyázat, csapda!

facebook.com/gabrielster

soundcloud.com/gabrielster 

bit.ly/Ster-DJ-dates

IT'S A TRAP

facebook.com/traphungary

soundcloud.com/traphungary


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram