OLVASTAD MÁR?
 
Wondawulf: Wondering mix
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az ünnepekre készülve Kovács Jeromos "Wondawulf”, a Petőfi rezidens DJ-je. A Classic mix folytatása már visszahallgatható a blogban is! „Már a 60-as évek végén...
 
Wondawulf: Classic Mix
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens DJ-je a klasszikus zene és a mai modern elektronikus zene találkozását tetten érő, exkluzív mixet készített, amelyet alig néhány hete mutattunk be a Petőfi Rádióban....

Petőfi DJ: Ster - 05.21.14

Címkék: Petőfi DJ, Ster, podcastPetőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!

 

Ster elektronikus zenei pályafutása több mint 10 éves múltra tekint vissza. 2003-ban a breakbeat őrület indította el a budapesti éjszakában, majd ezt követték az olyan "egyenesebb" stílusok, mint az electro, techno vagy deep/tech/progressive house, de a dubstep/drumstep és a drum & bass energikus világa sem maradt ki a zenei arzenálból. 2-3 éve már az itthon még frissebb stílusok, például a trap, a twerk, a midtempo vagy akár a moombahton foglalkoztatják legjobban, de örömmel szemléli azt is, ahogyan a breakbeat visszatér.

A széles zenei spektrum a DJ fellépések terén is változatos lehetőségeket hozott. Az elmúlt évek során Ster olyan nevekkel zenélhetett egy színpadon, mint Knife Party, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Freestylers, Modestep, Pegboard Nerds, Dirtyloud, Xilent, Gemini, BAR9, FuntCase, Cookie Monsta, Genetix, Document One, Ed Solo, Meat Katie, Zodiac Cartel, High Rankin, Drumattic Twins, Soul Of Man, Slyde, Featurecast, Gramophonedzie vagy éppen Parov Stelar. A hazai klubok és party-sorozatok mellett a Balaton Soundon és a Szigeten, valamint a Több Technót a Parlamentbe eseményein, illetve Franciaországban, Ausztriában és Szlovákiában is fellépett már meghívott vendégként.

Az új stílusok térhódításán felbuzdulva 2012 őszén Ster megalapította a magyar trap zenei közösséget, az It's A Trap-et, melynek célja, hogy nemzetközi szinten terjessze a kapcsolódó műfajokban tevékenykedő kortárs magyar producereket és DJ-ket. A teszt-jellegű kezdeményezés minden elképzelését felülmúlta: alig több mint másfél év alatt már közel 6 000 rajongó és több mint 70 000 Soundcloud lejátszás népszerűsíti a hazai tehetségeket világszerte.

Ster jelenleg a FeelGood bulik rendszeres fellépője, illetve Ackbar alteregója alatt az It’s A Trap közösség feje.

facebook.com/gabrielster

soundcloud.com/gabrielster 

bit.ly/Ster-DJ-dates

IT'S A TRAP

facebook.com/traphungary

soundcloud.com/traphungary


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram