OLVASTAD MÁR?
 
Wondawulf: Wondering mix
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az ünnepekre készülve Kovács Jeromos "Wondawulf”, a Petőfi rezidens DJ-je. A Classic mix folytatása már visszahallgatható a blogban is! „Már a 60-as évek végén...
 
Wondawulf: Classic Mix
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens DJ-je a klasszikus zene és a mai modern elektronikus zene találkozását tetten érő, exkluzív mixet készített, amelyet alig néhány hete mutattunk be a Petőfi Rádióban....

Petőfi DJ: Zera - 05.24.14

Címkék: Petőfi DJ, Zera, podcastPetőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!
 


Zera azaz DJ Reza 1996-ban kezdte DJ karrierjét. Két évre rá egy iskolai barátjával közösen szervezték meg első bulijukat. 2001-ben megalapítottát saját Dj és szervező csapatukat, az Exile Soundz-ot. A havi rendszerreségű drum&bass klubest rövid időn belül az egyik legnépeszerűbb kecskeméti sorozattá nőtte ki magát.

Zera 2003 óta a Tilos Rádión vezeti saját műsorát, ahol fiatal tehetségeknek ad lehetőséget, hogy bemutatkozhassanak. 2004-ben a 10. legjobb magyar underground DJ-nek szavazták meg, majd egy évvel később már 9-ként szerepelt a listán. Ebben az évben indította útjára nujazz, funkbreak és breakbeat klubestjét a híres Cha-Cha-Cha Undergroundban.

Drum&bass Dj-ként végigturnézta Európát, olyan ismert nevekkel lépett egy színpadra, mint Sub Focus, Ed Rush, Noisia, Dieselboy, Audio, Gridlovk vagy Paul B. @ 2007 óta zenei producerként is dolgozik, számos remix fűződik a nevéhez, dolgozott együtt a Brains-el és Varga Zsuzsával is.

2009-ben a Ninjabreakz csapat tagja lett, olyan nevekkel játszott együtt, mint a Stanton Warriors, Pyramyd, B-Side.

2011-ben az UNO-Y, az egyik legnépszerűbb magyar drum&bass zenekar tagja lett. A zenekarral magyar és nemzetközi előadók számára készítettek remixeket.

facebook.com/zeraofficial

soundcloud.com/zeraofficial

A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram