OLVASTAD MÁR?
 
Petőfi TOP 50: Hiperkarma
A Blabla zenekar megszűnését követően Bérczesi Róbert új zenekart alapított, bár az első Hiperkarma albumon hallható dalok jelentős részét tulajdonképpen még egyedül készítette. A címnélküli debüt, rajta az emblematikus logóval, egy hihetetlenül tehetséges...
 
Mi meg Marley
70 éve született Bob Marley – ma őt ünnepeljük a Petőfin! Vendégünk és segítőnk lesz a reggae-ünnepen: Bodnár Tibor, a Ladánybene 27 zenekar vezetője. „Nincsenek előítéleteim magammal szemben. Apám fehér volt, anyám fekete. Néhányan félvérnek, vagy...
 
Eurosonic - élőben adjuk a friss trendeket!
Élőben közvetítjük a friss európai trendeket: január 15-én és 16-án délután négytől egyórás élő közvetítésben számol be Szabó Tamás a Eurosonic Noorderslag Fesztiválról az Egész útonban!   Egy észak-holland egyetemi városban, Groningenben rendezik...

Tesséklássék - Hiperkarma!

Címkék: Hiperkarma, ajánló

Senkitöbbet harmadszor: felcsaphatjuk a Konyharegényt!

A Hiperkarma tagjai bizony sosem voltak senkik, ráadásul ma esti koncertjükön mutatják be harmadik albumukat, amit mi egy, az eseményhez méltó Hiperkarma-nappal ünneplünk meg itt a Petőfin.

Mitévők leszünk? Úgy döntöttünk, minden órában lejátszunk nektek két dalt tőlük. Emellett egészen estig óránként többször, többekkel beszélgetünk. 

Mindenki függ valamitől. Vannak, akik a zene megszállottai, mások sokkal inkább a szavak emberei. Az előbbieknek a dob meg a basszus egész nap magáért beszél, pardon, zenél. Az utóbbiak kedvéért pedig Molnár Cecília nyelvésszel szószerint is átvizsgáljuk a Hiperkarma-alkotásokat.

Megkérdezzük az énekest, Bérczesi Robit: mit jelent az, hogy a Hiperkarma "hug 'n' roll" zenét csinál, de az sem felejtő, hogy a ma esti fellépésen a Halott Pénz Marsalkó Dávidja, Szekeres András vagy épp Fluor Tomi is tiszteletét teszi. Így aztán secperc alatt rájuk rontottunk, hogy ők se hagyják mindezt szónélkül.

Felesleges azonban a hosszas blabla, mert úgyis minden hallgatónknak az számít, hogy a Hiperkarma-napot hallgatva mit súgnak bent a szívzörejek.

Akiben mégis kérdőjelek maradtak, amondóak vagyunk: csak hallgassák!

Szenes Laura

 


Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram