AJÁNLÓ
 
15:17
2014. 03. 04.
Súlyos basszusok és feszes ütemek helyett nyugodtabb, otthonülős hangulatú mixet mutatott be az...
A bejegyzés folyatódik
 
15:17
2014. 03. 04.
Hogyan hat Mozart a klubzenére? Kovács Jeromos „Wondawulf”, a Petőfi Rádió vezető rezidens...
A bejegyzés folyatódik
 
15:17
2014. 03. 04.
Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!   Ster...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petőfi DJ: Pöli - 03.03.14

Címkék: Petőfi DJ, Pöli, podcast



Petőfi DJ - A Petőfi Rádió rezidens Dj-inek különleges mixei minden nap!

 

Pöli a magyar underground house egyik legismertebb Dj-e, jelenleg a Made Inn és Essence rendezvények menedzsere és rezidense. Szakmai múltja egybeesik a magyar klubzenei kultúra legfontosabb állmásaival és eseményeivel. Már a 90-es évek végén elindult karrierje, mikor Garfielddal és Güntherrel, majd később Surprise-zal a hazai – mára klasszikussá váló house kultúra – legfontosabb ikonjává vált.

A house hőskorának számító klasszikus időkben szinte nem volt olyan elektronikuszene-szimpatizáns, aki ne ismerte volna a legendás Korona Club Kecelt vagy a Home-ot, ahol Pöli  rezidensként hétről hétre ezreket mozgatott meg kifinomult, a tribal és a deep house között mozgó, de mégis dinamikus trackjeivel. A kitartó munka, az egyedi, trenddiktáló zenei szemlélet és a számtalan teltházas rendezvény megtette a hatását, 2002-ben elnyerte az Év Hazai Felfedezettje díjat az egykori rangos elektronikus zenei magazin szavazásán, a Check Awardson.

A MADE INN rendezvénysorozatot 2005-ben alapította az elismert house DJ-vel, Polarize-zal. A legendássá váló rendezvényen olyan nemzetközi house nagyágyúk voltak jelen, mint Lee Burridge, Matthew Dekay, Livio & Roby, Johnny D, Nina Kraviz vagy éppen Masomenos. A Made Inn mára a legextravagánsabb hazai partisorozatok egyikévé vált, amelynek Budapest legnívósabb klubjai adnak időről időre otthont.

Pöli tág zenei skálán mozog, de szinte minden trackje megelevenít egy éteri, ködös, de mégis szerethető világot a klasszikus house hangzásból. 

madeinn.hu

facebook.com/polimadeinn

facebook.com/madeinn.hu


A Petőfi DJ aktuális programjáról itt olvashatsz!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram