Strandolsz velünk?

Címkék: STRAND, Nagyon zene!, fesztivál, Balaton

Sokan úgy tartják: augusztus 20-tól már nem érdemes számolni a strandolással, mert jellemzően ősziesre fordul az idő, és különben is, mindenkiben előtör az a melankolikus, feladva legyintős felismerés, hogy „most már úgyis itt a nyár vége, a legnagyobb élményeken túlvagyunk”. Eme berögződést óriási lelkesedéssel rúgja fel a Petőfi Rádió az augusztus 20-án kezdődő Strand Fesztivállal!

Ezen a héten már megkezdjük adásainkban a bemelegítést – például strandolásra fókuszáló időjárás-jelentésekkel, amelyeket reggel, a Talpra magyarban hallhattok, délután, az Egész útonban pedig egyedi ötletekkel szolgálunk arról, mit érdemes magunkkal vinnünk a Strandra. Még egyszer hangsúlyozzuk: egyedi ötletek várhatók...

Természetesen a főszerep továbbra is a nagyon zenészeké: a fesztiválra hangoló zenei kínálatot a fellépők dalaival és velük készült interjúkkal spékeljük meg. A Petőfi Összesben kedden a Parov Stelar Band, szerdán John Newman, csütörtökön a Papa Roach, pénteken pedig a Wilkinson kerül fókuszba. Jövő hétfőn pedig a hazai kedvenceken a sor: a Brains, a Punnany Massif, a Quimby és Péterfy Bori egyaránt kiemelt szerepbe kerülnek egy időre. Ám ők még korántsem a Strandon várható fellépők teljes listája.

Augusztus 20-tól négy nap a nagyon zene jegyében! Élőben Zamárdiból, sátrakkal, fröccsel, jó kajákkal, 100 méteres siklópályával, na és persze a Balatonban csobogó bikinis-fürdőgatyás társasággal - azaz veletek.

Találkozzunk ott és küldjük meg a nyár végét egy kiadós Strandbulival!


Kommentálnád? Itt lehet!

Közösség

Kapcsolat

Honlap: petofiradio.hu

E-mail: nagyonzene@mtva.hu


Közösség: Facebook, Youtube, Instagram